Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agatka patka natka

czy wam tak samo zostawia???

Polecane posty

Gość agatka patka natka

stomatolog kawałek próchnicy jak plombę zakłada? zauważyłam że nie oczyściła mi całego zęba z góry mam plombe a z boku zęba kawałek próchnicy czy tak zawsze stomatolog robi?? to wygląda jak niezdrowy ząb :O

Gość asdasdasdasd
mój nie zostawia wyczyszcza zęby całe dziwne troche że tobie zostawia

Gość
ja mam zrobione tak (robie na znieczulenie za ktore PLACE) ze mam w zab wlozone \"lekarstwo\" czyli glasjonomer, w dodatku niedokladnie i w zenbie jest szpara wkurza mnie to, bo wczesniej mialam wszystko robione na raz- znieczulenie-borowanie- i plomba, a tu raty i podwojne placenie za znieczulenie :/

Gość agatka patka natka
ale Tobie też soatwia troche próchnicy ??? wkurza mnie to bo jak mam się uśmiechać skoro widac bardzo ta próchnicę ?? ::(

Gość
wiesz to jest 8mka ktorej nie widze za bardzo, ale po ostrych krawedziach sadze, ze prochnica tam jest zwlaszcza ze pani ostatno akurat sie skonczyly znieczulenia :/

Gość
no ja niestety mam w dziecinstwie wczesnym wpakowali we mnie tyle antybiotykow, ze zabki od wyrzynania sie sa z cieniutkim szkliwem wrazliwa zebina i takie jekies wrazliwe, ble i kazdy dentrysta mi to mowi z przygana, ze niby o higiene nie dbam... kurde jakbym nie dbala to bym nie miala polowy zebow... najchetniej bym wszystkie walnela na implanty ale jakos nikt nie chfe mi podarowac 150 tys...

mi nigdy nie zostawia choc ostatnio mialysmy dziwne zdarzenie, a mianowicie po czyszczeniu kanalu zeba bolal jeszcze jakies 5 dni a potem przestal

Gość agatka patka natka
ja jutro wlasnie ide do dentysty chyba jej jutro powiem zeby mi do konca wyczyscila tylko tak troche mi glupio