Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ajron

pochwa to żeby się w tematyce erotycznej utrzymać

Polecane posty

hmm, sałatka ze świeżych owoców, doprawiona odrobiną jogurtu naturalnego ... piszę się z całą stanowczością :D

Gość książę rajtar
Witaj ajronku . Czemu tak uciekasz? A ty brum? Czemu nie polemizujesz z rajtarem? Moze to ty jestes z klasa, co? Zaprosisz mnie ajron? Cos ci może powiem, ha ha.Byłeś wczoraj gdzies? Ha ha ha.Oj ajron ajron, stary, a głupi. Nie taka była umowa.Pamietasz?

Cześć :) Książe rajtarze, ale o co chodzi?

Gość książę rajtar
No nareszcie sie odezwałaś droga brum. Napisz mi ciut o sobie. Ok? I na piwo zaproś, co? Wiesz, kim jestem i co robię. Prawda? A o co chodzi? Hi hi hi, odpowiem tak; chodzi o to, aby język giętki powiedział to, co pomysli głowa.Tylko brum, rebusów nie lubię. Iryj mam niewyparzony jak trzeba. To tez juz wiesz. Czekam na zaproszenie brumciu.

Gość Lenka ....
Boshe ... Ajron! ... :O

Gość książę rajtar
Oj tam, nie jestem do wzięcia brumciu. Jestem szemrany kolo, lubię browca. A nie lubię chamstwa i góralskiej muzyki. Czekam tu na kogoś. Znajdę i pójdę sobie. A miłych ludzi warto poznać.

Gość książę rajtar
Mnie brać? Brum, moja połowa oczko mogła by mi przyciemnić hi hi. A zresztą ja nie chodze na dziewczyny. Tylko czasem zawodowo. Bez uciech oczywiście.

Gość książę rajtar
Brum, ja też nie za bardzo popijam. Mam ciekawą prace i nie mogę. A ze piszę o piwie... No cóż, jak się jest na rybach, to kazdy haczyk dobry. Aby był ostry. Wpadnij do damskiej masturbo kiss me. Tam trochę pisałem teraz. Musze lecieć , obowiazki wzywają.

Gość ponury rajtar
I mi nick zabrałeś? Oj ,a ja tak lubie pomarańcze. Przedstawię się ; ponury rajtar.

Jesteś rajtarem, księciem rajtarem czy zupełnie innym rajtarem?

Gość ksiaże rajtar
brrrum... dla Ciebie [usta}

Gość ponury rajtar
Widzisz brumciu. Teraz jestem ponury rajtar. Rajtar, ksiażę rajtar i ponury rajtar to ja. A haczyk jak widze działa.Ito jak jeszcze.Hi hi hi. Może premia będzie? Postawię ci szampana brumciu. Ajrona oczywiscie tez zaproszę. Tylko on taki dzikawy się jakis zrobił. Ajron, obiecałem spokój. To co wydziwiasz? Czubek jestes?Ja wiem , kto mi nick zabiera. Ha ha ha.