Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jowitaaa

zdradził mnie.....ZDRADZIŁ.....

Polecane posty

wczoraj dowiedziałam się, że mój chłopak mnie zdradził. powiedziała mi to znajoma która widziała jak wychodził od tamtej wywłoki o 11 w niedziele??? co tam robił??? zawsze byłam o nią zazdrosna, zawsze podejrzewałam, że może mnie z nią zdradzić. jeszcze przez weekand był jakiś dziwny, nie odzywał się, nie okazywał uczuć... już od kilku tygodni się żle między nami układa, ale było znośnie.... a teraz dowiaduje się takich rzeczy.... dwa dni temu jeszcze mówił że mnie kocha.... powiedziałam mu że wiem wczoraj po tym jak cały dzień się do mnie nie odezwał, zaprzeczył. powiedział, że bardziej wierze ludziom niż jemu... nie chce wierzyć że mnie zdradza, ale Jego zachowanie.... (cały dzień żadnej wiadomości, nic). co zrobić???? jak mu ufać???? jak wierzyć???

Gość małe ale
zapytaj sie "jej".....jesli masz z nia normalny kontakt....

Gość po co to wielkie ZDRADZIL
:O

no raczej nie mam, ta wywłoka już dawno się w******la w nasze życie, dużo było kłótni o nią.... ona z Nim pracuje, ma dzieciaka i rozwala cudze związki!!!

no wiem tylko to z tego co ludzie gadają i mogę się domyślać po Jego zachowaniu....

Gość załóż mu pas cnoty w polskiej
wersji, czyli kłódeczkę z kluczem patentowym na jajca i kutasa i klucz noś przy sobie. Z kłótką na klejnotach nie wychyli się i nie pokaże u tej kociuby brzydkiej...

Gość orange 5555
jak dlugo z nim jestes?

nie jestem z Nim długo, bo dwa miesiące.... ale wiedział jaką miałam sytuacje wcześniej, jak cierpiałam po ostatnim związku... starał się bardzo, żebym mu zaufała. był kochany, zmienił się dal mnie. nikt w to nie mógł uwierzyć.... a teraz jest inna osobą, nie no sorry w poniedziałek był taki mjak kiedyś, kochany, ale tylko w ponmiedziałek...

Gość orange 5555
ee to jak tylko 2 mce to co sie przejmujesz im wczesniej tym lepiej. idz podziekuj tej lasce ze ci oczy otworzyla. od takich chuji z daleka:O

załamałam się tym... on nauczył mnie wiary w samą siebie. wszystko co mówił to były puste słowa???? zranił... bardzo.... tyle łez...peszek

Gość czarne albo szare walonki
dawaj mu dwa razy dziennie podziubdziać, jak pójdzie do tej kociuby, to mu fiut nie stanie i na całe życie przejdzie mu latanie z kutasem po probie.

Gość czarne albo szare walonki
sorki po prośbie

Gość hcvhgv
2 miesiace razem , tyle dobrego dla niej zrobil, zmienil , uwierzyla w siebie a od kilku tygodni sie nie uklada, albo cos jest nie tego albo tak szybkiego zwiazku jeszcze nie spotkalem :|

jesli jestescie 2 miesiace razem,a od kilku tygodni sie nie uklada, to jesli potrafie liczyc to dobrze bylo przez.....tydzien??

Gość 30stka
Najlepiej zostawić kolesia. Jesli teraz jest zle? IWem, ze to takie dyrdymolenie ale co by bylo jak przytyjesz w ciazy, zanim schudniesz, zestarzejesz sie? Szkoda życia na niedojzalego pacana.

jak po 2 miesiacach dupczy na boku to już porazka. A poza tym jeśli naprawde zdradził to niech spierdala a Ty nie zastanawiaj się nawet nad przebaczeniem i ufaniem Jemu od nowa

Gość całkowicie czarny kot
ciesz sie, że to 2 miesiące a nie dwa lata i dziękuj Bogu, że się dowiedziałaś i że możesz sama podjąć decyzję co z tym zdrobić

kłócimy się od dwóch tygodni tak porządnie!!! właśnie o to mi chodziło, żeby obce osoby powiedziały mi co o tym wszystkim myślą, to pomaga... dzięki