Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helllkitt

mój facet jest długodystansowcem.

Polecane posty

Gość helllkitt

Mam taki problem a hmm nawet i dwa.. poniewaz jak jestem z facetem moim to ze tak powiem jak już coś tam mamy zamiar robić czy jesli chodzi o sex oralny czy ogólnie chcemy sie kochać jemu żadko kiedy hmm ze tak powiem stoi... tzn trzeba sie bardzo postarać zeby był w gotowości. i nie wiem czy ja go nie podniecam czy to po prostu hmm nie moja wina ani jego po rpstu taki stworzony jest... a drugi problem czy ja wiem czy taki starszny on jest starsznym długodystansowcem.. przy normalnym stosunku jest to pluś ale jesli chodzi o inne sprawy strasznie meczy... i nie wiem czy mu to powiedziec czy jakoś inaczej zrocbi zeby było lepiej... ale najbardziej martwi mnie to ze czuje ze go nie podniecammm :( mam mu to powiedzieć czy nic z tym nie robic ?!

Gość agałamaga
porozmawiaj z nim i bedzie jasne, najgorsze w związku jest duszenie pewnych spraw w sobie

Gość helllkitt
tzn nie chodzi o to.. jesli chodzi o to ze jest długodystansowcem nie przeszkazda i nie chciałam tego razem z jego erekcja połaczyc.. tylko ze no hmm dziwiw mnie to. bo w sumie chyab powinien byc podniecony a tu klapa...

Gość nadużywasz hmmmm
że tak powiem