Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abcdefg...

marudzi i marudzi

Polecane posty

Gość abcdefg...

synek zawsze spi w poludnie ok 2-3 godzin, teraz obudzil sie po godzinie i jest STRASZNIE marudny. Zjadl obiad, dalam mu mleka, pici, i ciagle marudzi. Probowalam go polozyc jeszcze spac tez nie pomaga. Przecieraz oczy i jeczy, tego nie chce tamtego tez nie chce... Na dwor nie wyjne po pada, zaraz mnie cholera wezmie. Co wy robicie w takich sytuacjach?? Co pomaga waszym dzieciom??? Ja nie mam sily zeby go ciagle nosic, jedynie wtedy nie marudzi

Gość emamcia5555
Moze mial zly sen ,cos go uwiera lub boli.

Gość rzeczywiscie dziwne to pytanie
mysle ze to przez yte pogode. moj tez dzis jest wyjatkowo marudny. i tez na rece chce ale to nie za bardzo pomaga.

Gość zmień pieluche

Gość albo skok rozwojowy
albo pogoda - u nas to samo od tyg.

Gość abcdefg...
ech,,, i co wy robicie z takim jeczacym szkrabkiem??

Gość a moze wychodza mu
zabki - posmaruj mu zelem zabki ( np. bobodent )

ja staram sie go zabawic jakos. a to poloze go obok siebie na lozku i z nim rozmawiam albo sie smieje do nigo na glos albo jakos rozsmieszam . wszystkotylko zeby nie plakal. zabawke pokaze jakas lub cos innego np. kolorowa gazete dzis ogladal razem ze mna i uwaznie obserwowal. cos wymysl . przeciez najlepiej znasz swoje dziecko i wiesz jak mu pomoc. a ha. no i jeszcze jak mu zdejme pampersa to fika wtedy zadowolony ze hej.

Gość abcdefg...
no pewnie ze znam ale juz probowalam. Chcialam wiedziec bo moze cos mi przyjdzie do glowy. No dobra, ale ile mozna smiac machac gazeta, grzechotka, wymuszac glosny smiech, nosic, chustac, itp?? jemu sie juz wszystko nie podoba

nie wiem wiec co ci poradzic. byc moze ty jestes zdenerwowana ta sytuacja i dziecku udziela sie twoj nastroj i tylko pogarsza ja jeszcze bardziej?