Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mala_mi_mi

czy chcial mnie analnie przeleciec?

Polecane posty

kiedys przez sen, polswiadoma poczulam ze moj facet piesci palcem moja druga dziurke. pozniej poczulam, ze napiera na nia swoim czlonkiem. obudzilam sie i odsunelam od niego, myslicie ze chcial zmusic mnie do takiego seksu? kiedys pytalam go co sadzi o takim seksie ale stwierdzil ze nie pociaga go to. wiec po co to robil?

Gość colacao
może sie onanizował, a o twoja dziurkę zawadził niechcący

Gość crova
Zmieoił zdanie - nie może?

Gość chcial zobaczyc twoja
reakcje, no i zobaczyl.

a ciulik..chcial to zrobic bez twojej wiedzy...chyba nie myslal,ze moze ci wsadzic penisa w tylek,a ty nie poczujesz..idiota..ja bym wziela marchewke polozyla kolo lozka i zrobila mu ten sam numer w nocy...najpierw palcem rozmasowac,a potem wpierdolic marchew...co za idiota!

Gość Nowalijka_77
mnie mąż kiedyś w nocy wsadził butelkę po winie do odbytu, jak pijana spałam po imprezie u koleżanki, nawet nie poczuła, choć następnego dnia piekła mnie dziurka, ale spało się mi nawet fajnie.

hehe zboczek wiesz moj tez mnie w nocy "maca" ale nie pcha nigdzie nic na sile.... :| ale ja to lubie wiem ze jestesmy bardzo blisko ze soba:)

mowie ci-zrob mu numer z marchewka...jak sie zapyta czemu,to powiedz "ty wiesz...i wiecej nie probuj"...ale zrob tak,zeby go dupa zabolala..ja bym tak zrobila..nie bedzie mi gnoj rozpychal odbytu bez mojej wiedzy...zreszta moj by sie nigdy nie odwazyl. czasem jak czytam tu niektore wypowiedzi,to mam wrazenie,ze ja chyba zawsze trafiam na jakis z mala iloscia testosteronu czy cos..bo mi sie nigdy takie akcje nie zdarzaja...

on nigdy nie robil nic wbrew mojej woli, zawsze wszystko bylo i nadal jest ok., tylko ten jeden raz w nocy... na poczatku myslalam, ze moze mnie zdradza i stad ta proba seksu analnego, moze sie mu po prostu spodobalo z kims innym... wiem, wiem, to glupie :(

nie zdradza cie,chcial sprobowac,ale mogl cie przeciez zapytac,a nie pchac na sile..przeciez wiadomo,ze tak latwo to nie idzie... ja tam bym sie nastawila na marchewke..

Gość don pedrooo
A moja żona mnie zerżnęła kilka razy wibratorem. Na początku bolało, ale teraz fajnie jest :P Pierwszy raz jak byłem pijany, normalnie dobrała mi się do tyłka :) Bardzo jej się spodobło.

Gość jkjjkjkjnkjn
ja pier*ole przeczytaj co piszesz zanim klikniesz enter. \\ "kiedys przez sen, polswiadoma poczulam ze moj facet piesci palcem moja druga dziurke. pozniej poczulam, ze napiera na nia swoim czlonkiem. obudzilam sie i odsunelam od niego, myslicie ze chcial zmusic mnie do takiego seksu? kiedys pytalam go co sadzi o takim seksie ale stwierdzil ze nie pociaga go to. wiec po co to robil?" on nigdy nie robil nic wbrew mojej woli, zawsze wszystko bylo i nadal jest ok., tylko ten jeden raz w nocy... na poczatku myslalam, ze moze mnie zdradza i stad ta proba seksu analnego, moze sie mu po prostu spodobalo z kims innym... wiem, wiem, to glupie " Ku*wa normalnie masz problem . Twój facet jest kryptogejem i za jakiś czas bedzie cię tylko w du*e walił bo inaczej mu nie stanie :)