Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malaaa miii

znowu o CC

Polecane posty

Gość malaaa miii

czesc dziewczyny, powiedzcie mi jak to jest z cesarka przy wadzie wzroku -6,5 i astygmaztyzmie? czy okulista wypisze mi zaswiadczenie ze wskazaniem na CC? mam jeszcze troche czasu (jestem w 21 tygodniu) ale juz sie boje..

Gość malaaa miii
jej..nikt nic nie wie na ten temat?:(

Gość Kasik_2028
raczej tak.moja koleżanka miała cc 6 miesięcy temu.dostała skierowanie od lekarza a ma duzo mniejszą wade niż ty.

Gość pupa77
Tylko oby ci je w szpitalu potem uznali. Słyszałam że są palcówki , w których to olewają. Dowiedz się przedtem jak jest w szpitalu, w którym zamierzasz rodzic...

Gość Kasik_2028
no własnie ta moja kolezanka musiała przypomnieć lekarzowi ze ma skierowanie na cc bo juz ja chciał brac na sale porodowa zeby rodziła sn parodia jest w tych naszych szpitalach

Gość malaaa miii
wlasnie slyszalam ze niektore szpitale chca zaswiadczenia od konkretnych lekarzy-przewaznie ze swoich szpitali. zastanawia mnie tylko czy np nieodesla mnie " z kwitkiem" bo wada jest "za niska"...

Gość agaww
mi żadnegozaświadcvzenia nie dał wpisał natomiast w kartęciążyw uwagach "zakwalifikowana do cc" i swój podpis A potem w szpitalu faktucznie każdy co mnie badał dopytywał o powód to odpowiadałam tylko :wada wzroku i nikt sie nie czepiał

Gość malaaa miii
agaww, jaka masz wade?

nie chodzi o wadę wzroku tylko o stan siatkówki w oku. jeśli jest okej to przy tej wadzie możesz rodzić. nie rozumiem jednego mam papier od lekarza że poród sn grozi utratą wzroku a lekarze tego nie uznają paranoja no i jak mają mnie zmusić do sn ? nie parłabym i tyle. nie ryzykowałaby kalectwa dlatego ze jakiś konował ma muchy w nosie