Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martyna 16 93

czy to normalne u chlopakow ze....

Polecane posty

Gość martyna 16 93

niedawno zaczelam wspolzycie seksualne z chlopakiem moje pytanie jest krepujace ale mysle ze na forum znajduja sie ludzie a raczej dziewczyny ktore odpowiedza mi na pytanie Czy kazdy chlopak jesli dochodzi do pocalunkow i pieszczot jeszcze przed stosunkiem ma duzo sluzu??? Po ssunieciu majtak mojemu chlopakowi byly strasznie mokre a z czlonka prawie sie lało a napewno nie miał wytrysku bo sluz był biał Czy kazdy chlopak tak ma???

Gość no... hm...
a sperma to niby jaka jest?? niebieska??może miał juz wytrysk, taki przedwszesny. a może się tak ostro ślini. zazwyczaj podniecenie powoduje "ślinienie" no ale nie spotkałam się z aż tak zaawansowanym żeby aż si ę lało... no chyba że to wytrysk

Gość na pewno miał wytrysk
chłopak zwyczajnie się spuścił w spodnie... to ciekawe jakiego koloru jest jego sperma jak nie biała? zielona? niebieska? a może w kolorach tęczy?

Gość dfgyhtgsrae
jak tak mokro to na pewno sie spuscil;) a jak zaprzecza to pewnie sie wstydzi, to dla facetow krepujace ze zlal sie zim cos sie zaczelo:P ;) ale ok, podniecasz go. pewnie mlody jest wiec i bedzie mial problem z przedwczesnym wytryskiem, minie z wiekiem

Gość do lafirynda...
czytanie ze zrozumieniem nie boli. "duzo sluzu??? Po ssunieciu majtak mojemu chlopakowi byly strasznie mokre a z czlonka prawie sie lało" taaaaak to idealnie pasuje do sera spod napleta :/