Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żanette

do doświadczonych kobiet - czy to mogą być objawy ciąży...?

Polecane posty

Gość żanette

Drogie Panie, nie wyśmiewajcie proszę a powiedzcie co o tym myślicie: z chłopakiem zabezpieczamy się prezerwatywami (niestety nie mogę stosować hormonów :( ) i kochamy się często, w rożne dni cyklu okres mi się spóżnia 1 dzień - może to nie dużo ale u mnie zwykle było jak w zegarku... poza tym od kiku dni robią mi się dziwne trądzikowe zmiany skórne na dekolcie, plecach, twarzy, na wargach sromowych zewnętrznych też! a na oku jęczmień, choć nigdy czegoś takiego nie miałam! boję się potwornie, bo choć nastolatką już dawno nie jestem i wiek na bycie mamą mam odpowiedni, to nie jestem jeszcze gotowa na dzidziusia....myślicie, że to mogą być objawy ciąży???

Gość przykro mistraszmnie
Na tym forum nikt nie chce pomagac, wysmiewaja takieproblemy , bo juz niektore nie pamietaj , ze mialy takie problemy...

Gość joojjjj
a jak tu podchodzić poważnie do kogoś kto pisze że ma wiek na ciąże odpowiedni a pyta czy trądzik i jęczmień na oku są oznakami ciąży?? wybaczcie wszyscy ale ręce opadają i na takie tematy nie da się normalnie odpowiedzieć!!!

Gość żanette
wiem, że niektóre kobiety mają różne problemy skórne w czasie ciąży wiem, że np tzw czyrak na wargach sromowych często pojawia się w czasie ciąży - z pewnością nie są to ojawy potwierdzające ciążę niczym badanie ginekologiczne ale może któraś z Was miała/spotkała się z takimi objawami n początku ciązy?

Gość niestetyrrrr
U każdego człowieka z czym innym się to wiążę...

Gość żanette
wiem, ale chce wiedzieć, czy ktoś już miał takie objawy czy to tylko ja ze strachu świruję...

Gość joojjjj
rany sama napisałas że tak mają kobiety a teraz pytasz czy ktoś miał tak - generalnie w ciąży raczej przechodzą takie problemy właśnie - rzadko się robią - może najadłaś się czekolady i ci tak wyskoczyło - mnie ciągle wyskakuje na plecach coś - zrób se test ale jestem pewna że okres przyjdzie ale jak zobaczysz negatywa to ci schizy puszczą i do 6 godzin powinnaś dostać

Ja na początku ciąży miałam lekkie zawroty głowy i byłam trochę przeziębiona, ale problemy z trądzikiem pojawiły się dopiero na początku drugiego miesiąca, zawsze problemy z trądzikiem miałam przed @ więc to może to?