Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość esteelauderr

najlepszy sposób na to zeby facet zawsze szalał za kobieta!!!

Polecane posty

Gość esteelauderr

nuda i olewka ze strony faceta?juz nie jest tak jak na poczatku związku?macie tego dość? polecam super ksiazke "dlaczego mężczyzni kochają zołzy" helen fisher jesli przeczytacie te ksiazkke to włsoy stana wam demba !!!!!!!!!polecam !!!odmieniła moje zycie i moich kolezanek !!!!to nie ma nic wspolnego z wygladem ! to ze facet lata za kobieta non stop nie ma nic wspolnego z wygladem!!!!!!!!!!!!badz zołza a zobaczysz ze w twoim zwiazku sie ułozy!!!

Gość judassz
na niektore czynniki encyklopedia ci nie pomoze

Wybacz lecz nigdy nie uwierze ze po przeczytaniu jakieś ksiązki napisanej zapewne przez kobiete :] mozna byc w stanie szczegółowo hmm.. "zgadywac" tok myslenia kazdego faceta.. :| To istny absurd.. Kazdy facet jest inny , czasem niektórzy sa tak skomplikowani ze w zadne sposób nie da sie rozszyfrować.. Najlepszy sposób na to by facet szalał za kobietą ?? Tutaj mozna jedynie próbowac urozmaicac zycie intymne..

Gość to kto
bzdury oczywiste, ale niech sobie czytaja, niech czytaja moze kiedys sie naucza ze zwizek trzeba budowac i uczyc sie wzjemnie

Gość yig
Nuda i olewka hehe. Gorzej jak z drugiej strony otrzymasz to samo.

Gość to kto
Kolejne mieszanie w glowach glupiutkich lasek, kolejne rozwalanie rodziny, czytajcie czytajcie i miejcie 200 orgazmow na minute! Ocoz innego mogloby chodzic w zyciu!

Gość Robert8273456
przeczytalam te ksiazke jednym tchem i udalo mi sie szaleje teraz za kobieta,a ona mnie zlewozmywak

Gość Ewellinka
taak?

Gość Ewelinkie
nie tak

Gość to kto
Robert8273456 super ! gratuluje to napewno wina tego ze nie umiesz czytac ;)

Gość to kto
poz atym autorem tej publiakcji jest Sherry Argov jeeli sie nie myle

Gość Robert345256
nie dziekuje zeby nie zapeszac;)

Buahahaha! To działa tylko na tych, który nie są w stanie skołować sobie w ciągu 24h towaru do łóżka :D

Gość mnie zostawila taka
:/, sucz niewierna ;/, ale niesamowita była :). Teraz znalazlem juz inną ..lepsza :)

Gość ona711103
a ja kiedys kupilam sobie ksiazke -jemu na tobie nie zalezy...-no i puscilam w trabe pseudo adoratora...i wyszlo mi to na dobre- wiec nie neguje takich publikacji

Gość 79ika
Zgadzam się z tytułem książki. Nigdy nie byłam aniołkiem, a moi ex nadal robią do mnie słodkie oczka po latach niebycia ze sobą. Kłóciłam się, wrzeszczałam gdy byłam wściekła, rzucałam kwatami za okno, wysiadałam z auta na środku ulicy, wychodziłam z domu w trakcie klótni by powrócić dnia następnego i co? Zawsze gdt=y myślałam że to koniec, on n=mi nie wybaczy - było jeszcze lepiej. Oni byli milsi, sex był lepszy i ogólnie znowu wracał spokój. Na jakiś czas. A teraz mi mówią, że nie mogą znależć takien drugiej jędzy jak ja, w szytskie kobiety po mnie są mdłe. Autorka ma rację.

Gość Dlaczego Mężczyźni Kochają Zoł
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mać

Gość totalnie bez sensu
na mnie zolzowatosc kobiety nie robi wrazenie, wrecz wyzwala skutek przeciwny do zamierzonego, ja pierdole, jak mozna byc z zolza tylko chyba poglowki sie na to godza

Gość Wkurwiacz Pomarańczowy