Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Honor Oak Lady

Lewisham Hospital-porodowka

Polecane posty

Gość Honor Oak Lady

No wlasnie, szukam kobietek, ktore rodzily w tym szpitalu, czy naprawde jest tak beznadziejny jak mowia? Brudny i z fatalnym personelem? Rodze we wrzesniu i nie wiem czy pozostac przy tym szpitalu czy szukac innego?

Najlepiej zadzwoń na oddział i umów się na wizytę. Oprowadzą Cię, będziesz mogła na własne oczy przekonać się jak wygląda. Ja bym tam nie słuchała marudzenia przewrażliwionych wariatek które myślą że one są najważniejsze i wszyscy maja w koło nich skakać. Wiem że wiele szpitali miało problem z czystością, miedzy innymi ten w którym ja rodziłam. Ale tez wiele z nich bardzo poprawiło się od czasu opublikowania raportu. "Mój" też o wiele polepszył jakoś usług i czystość na oddziałach przed moim porodem. \ Rodziłam też w PL i mogę powiedzieć że szpital w PL zostawiaj wiele do życzenia jeśli idzie o czystość i podejście do pacjentki i dziecka. Jeśli miałabym wybierać zdecydowanie wolałabym rodzić w Anglii swoje 3 dziecko. ( Na razie oczywiście nie planuje, już prędzej podwiązanie jajników ;) ) Życzę powodzenia. Nastawiaj się pozytywnie. Nie oczekuj że będą cię traktować jak księżniczkę, a wszystko będzie dobrze.

Ja akurat nie rodzilam w tym szpitalu, ale poniewaz mieszkam w Catford wiele o nim slyszalam. Tyle samo zlego co i dobrego. Moja kolezanka urodzila tam miesiac temu zdrowego synka i bardzo sobie chwali opieke. Porod byl trudny, dziecko 4,5 kg mimo to wspomina dobrze. Duzo zalezy chyba od indywidualnego podejsia i od personelu na jaki sie trafi. Powodzenia!

Gość Honor Oak Lady
Dzieki wielkie! Wlasnie wczoraj rozmawialam z kolezanka z pracy, rodzila tam dwoje swoich dzieci, jest teraz kolejny raz w ciazy i mowi,ze bardzo sobie chwali opieke! Mily, wykwalifikowany personel i dobra opieka. Mialam zamiar zmieniac szpital,ale chyba pozostane przy Lewisham...