Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misio1212

Zakochalem się w koleżance i co teraz??

Polecane posty

Tak bylo .. To dziewczyny zawsze do mnie pierwsze zagadywaly i chcialy ze mna sie spotkac .. Teraz jest na odwrót i ja nie potrafie . Moze to sie wydac smieszne ale ja nie potrafie zrobic tego pierwszego kroku . Tego kroku ktory zostawia za soba w tyle przyjazn i wchodzi na droge czegos wiecej ;// Nie potrafie > Musialbm byc pewny ze jej sie podobam etc wtedy tak .. Pewnie powiecie ze mam jakis ze soba problem i zapewne macie racje dlatego zwracam sie z prosba jak to naprawic .

Gość ania kawał drania
jeżeli mężczyzna zabiega o kobietę to jest to normalne,jeżeli jest odwrotnie to kobieta uchodzi za nachalną,jeżeli ona cos do Ciebie czuje,to bez sensu siedzisz przed kompem,zagadaj na gadu i wyciągnij na spacer,bądź mężczyzną bo coś tu za bardzo analizujesz jak baba

Gość ania kawał drania
jestes rozpieszczony przez narzucaace się dziewczyny,skoro masz powodzenie to Jej tym bardziej nie wypada do Ciebie uderzać i ja Jej się nie dziwię a Tobie bardzo,dupa nie facet

Pewnie i masz racje ..xD I z tymi babskimi przemysleniami tez sie zgadzam ale to przez to ze uczuciowy chlopak jestem i wszystko przeżywam

No wiem ze dupa ze mnie i to straszna ale nie przeżylbym kosza :/ Masz pewnie racje > Jest to mozlowe ze dlatego tak udaje taka niedostepna ?? bo sie boi ze nie ma szans albo cos takiego ? nie daje mi takiego luzu nie wydaje zainetesowania ?? jest mozliwe ze ja czekam na jej ruch a ona na moj > Ja mysle ze ona nie chce ze mna a ona ze ja > wiem ze zamiksowalemm troche nadazasz za moimi myslami ?? powiedz co myslisz

Misiu.. powiem Ci tak POkaż tej dziewczynie że jest sympatyczna, fajna.. weź na ten spacer, potem powiedz mimochodem że bardzo miło spędziłeś z nią czas i masz nadzieję, że teraz w wakacje znajdzie się okazja, żeby to powtórzyć... po prostu mówi szczerze, niekoniecznie mówiąć wprost... ona napewno to zauwazy. Proponuj spotkania - to najprostsze rozwiąznie. Zaproś na kawę, na wspólne obejrzenie filmu.. puśc jej ulubioną nutę... Zauważy na bank. I teraz najważniejsze... Jeśłi jej to wszystko wisi to pewnie nie da po sobie wogóle poznać, że wie co się wokół niej dzieje.. jeśłi natomiast ją to bierze... to będzie się uśmiechać, chętnie przystawać na spotkania. Serio, to że jesteście z tej samej klasy to żadnen problem. już dawno obalono ten mit. na początku zacznij wszystko tak żartobliwie, wtedy bedzie Ci łatwiej tak mimochodem pokazać jej że Ci zależy.. np.. zaczniecie się z zczegoś śmiać.. powiedz wtedy "niesamowita jesteś" lub coś w tym stylu.. i uśmiechnij się... albo że ją uwielbiasz i że porwiesz i schowasz pod poduszkę ;p to działa. tylko.. napewno z takimi bajerami poczekaj aż będziecie na osobności. I napewno ona czuje się zmieszana tym ,ze w szkole na przerwach itp krecisz sie wsrod innych kolezanek. wtedy ona moze pomyslec ze to tylko taka zabawa jako lek na nude

Gość ania kawał drania
nadążam niestety mój komp nie :( wszystkie dziewczyny Ci tu dobrze radzą,zaproponuj spacer,bądź miły,ogranicz wygłupy z innymi dziewczynami,nie analizuj za dużo,ona może być onieśmielona faktem że dziewczyy za Tobą latają,ech młodość mi się przypomniała,zaproś na spacer potem już samo pójdzie

Jak widze masz duze doswiadczenie. Widze ze wiesz o co tak na prawde chodzi. Ja nie wiem jakby zareagowali moi koledzy z klasy i kolezanki na ten zwiazek .. To tylko tak sie mowi ze nie obchodzi mnie co kto mysli ale tak naprawdę sie przejmujemy tym (niestety) Dlatego wolalbym skonczyc ta szkole i po niej dopierdo z nia krecic na powaznie ale to za długi okres w tym czasie moze sie wiele wydarzyc.. moze znalesc innego albo zwyczajnie przestanie mnie interesowac

Gość ania kawał drania
to nie jest łatwe,ale przyzwyczajaj się ludzie zawsze nas oceniają,to dopiero początak,przed Tobą cae dorosłe żcie,wszystkim nie dogodzisz,każdy ma inny gust,zawsze się znajdzie ktoś kto skrytykuje.Bądź pewny siebie,swoich wyborów.Ktoś się koło niej zakręci i będziesz żałował.To jest idealny czas żeby coś zacząć zaczynają się wakacje,zaproś ją na spacer mówię Ci.

z drugiej jednak strony czasem nam sie cos tylko "wydaje" ja miałam tak w gimnazjum. siedzial przede mna chlopak, Marcin. zawsze sie do nas odwracal, rozmawialismy, smialismy sie. trzymalismy sie wszedzie razem. cos mi wreszcie zaczelo sie w glowie motac ze moze jest mna zainteresowany. i mnie tez sie zaczal podobac. nie wiedzialam jak do tego podejsc, sama nie bylam pewna jego intencji. a zee zblizaly sie walentynki to przez poczte szkolna wyslalam mu kartke. nie podpisalam sie rzecz jasna. nie wiem jak on sie domyslil ale tak sie stalo. bardzo mi bylo glupio, jak ja przeczytal, odwrócił sie i tak jakby z ironia powiexzial "Goska, to od Ciebie..". zero taktu.. zrozumienia, nic. ale... wykorzystaj fakt ze zblizaja sie wakacje, grunt neutralny.. sprobuj po prostu spedzac z nia sporo czasu. Rozmawiać z nią itp. Napewno musisz wychodzić z propozycjami spotkania jak na mezczyzne przystalo. a jej ruchem natomiast bedzie to czy sie zgodzi czy wymiga. uwierz.. czasem zbedne kombinowanie wszytsko psuje i nic nie wychodzi tak jak powinno. zostaw to wszytsko, niech leci swoim torem. Bądź blisko niej gdzieś i już. A samo się ułoży.

jeszcze jedna oopcja ci zostaje. niech jakas twoja dobra kumpela albo ktos komu mozesz w tej kwestii zaufac wybada co o tobie mysli. Ale wiesz, ze takie rzeczy lepiej zalatwiac samemu. Twoje obawy Ci nie pomogą. nie można w nieskończoność bać się kolejnych rozczarowań. Fakt, ryzykujemy rozczarowanie, kompromitacje itp.. ale potem masz ta swiadomosc ze byles mezczyzna, ze probowales. tylko po porstu czegos w tym wszystkim zabraklo

Dzieki dziewczyny za wspaniale rady na pewno je wykorzystam .. Trzymajcie kciuki raz sie żyje jutro ja spoktam bede wiefcej uwagi jej poświecal .. Podejde pierwszy zobaczymy co z tego wyniknie jutro napisze jak bylo jeszcze raz dziekuje

Wszystko sie udalo :P Mialyscie racje ze to ta .. Pierwszy krok zrobilem umowilem sie i jest ok ..Teraz juz jestem pewny ze to ta:D Dziekuje wam

Suchaj ja mam ten sam problem tylko na odwrót zakochałam się w koledze z klasy ale też niewiem co mam zrobic koledzy muwią że się wemnie zabujał ale oni też więc niewiem co mam zrobic ale powiem ci że chłopacy powinni zrobic pierwszy krok np zaprosic dziewczyne na pizze lody itp. a potem spędzajcie razem więcej czasu spotykajcie się a jak już będziesz gotowy to ją spytaj czy będzie twoją dziewczyną mam nadzieje że pomogłam

Gość gość
Ja też się podkochiwałem w swojej koleżance, ale za nic w świecie nie mogłem jej zdobyć. Zamówiłem więc urok miłosny na http://magicznerytualy.pl i jest już teraz moja:)

Gość gość
przeżyłem z kobietą 11 lat z tego 3 w małżeństwie Az w koncu spakowała się i odeszła... o pozostawionych facetach nikt nie mówi.........ja nie poddałem się. I ją odzyskałem. Zrobiłem to dzięki rytuałowi miłosnemu ze strony którą znalazłem w Internecie http://urokmilosny24.pl

Gość gość
Jak się jej sposobałeś to masz szansę, jak nie to lipa.

Gość gość
niebuj sie bowiec jej spokojnie ja sie bałem pytałem sie rodzicuw co mam robić powiedzieli żebym jej powiedział że sie w niej zakohałem no i bowiedziałem no i mam dziewczyne

Gość gość
o mamo |:D