Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fijonka

gdzie można dostać kosmetyki marki BELL???

Polecane posty

Gość Fijonka

w Rossmannie nie widziałam, w jakich drogeriach bądź sklepach można je kupić??

Gość Fijonka
Warszawa, ale chodzi mi generalnie może o jakąś sieć sklepów?

Gość zajebista jesteś
w wawie na ursynowie przy dereniowej jak jest budynek domu kultury, to tak jakbys szla od ulicy to po prawej na boku tego budynku jest taki zajebisty sklepik, babeczka ma duzo polskich marek, nawet tych nieznanych... ostatnio ten sklep odkrylam, i nawet ceny ma raczej niskie :)

Gość Fijonka
zajebista- dzięki za pomoc, ale ursynów to niestety drugi koniec warszawy ;) czy nie można tych kosmetyków dostać w jakichś hipermarketach albo sieciówkach, drogeriach? nie bardzo mam czas jechać na drugi koniec wawy po 2 cienie do powiek :D

Gość zajebista jesteś
w arkadii chyba mają stoisko, ale nie jestem pewna...

Gość zajebista jesteś
myślę gdzie jeszcze... ale chyba więcej nie kojarzę...

Gość zajebista jesteś
ale coś pamiętam, że mieli w arkadii, wiesz, te takie "wysepki" tam mieli jakieś joko golden rose i właśnie bell chyba... ale głowy nie dam bo jeszcze na mokotowie, przy przystanku Dolna w stronę centrum jest taki maly sklepik... :) a jakbys byla na ursy to polecam ten sklepik co pisalam, i pani bardzo sympatyczna, i duzo produktów jest :)

Gość czemu uzywasz
kosmetykow tak badziewnej marki?

Gość zajebista jesteś
http://www.bell.com.pl/ bell nie jest taki zły, co prawda parę produktów im nie wyszło... ale ogolnie są spoko... chociaż ja wolę golden rose, (zajebiste maja fluidy do twarzy) no i ruby rose tez maja swietne cienie

Gość Fijonka
zajebista- dzięki wielkie, popatrzę w Arkadii, jeśli nie znajdę to kto wie, może pojadę aż na Ursynów :D czy Bell ma badziewne kosmetyki? nie wiem, bo nie używam :P cienie miała moja koleżanka, wypróbowałam i okazały się swietne, niesamowite kolory i niezła trwałość ;)

Gość Fijonka
no cóż- kosmetyki mają naprawdę tanie, więc nie oczekujmy cudów ;) ale np. lakiery marki Wibo- mimo iż kosztują grosze (coś około 4 zł) to są to najlepsze lakiery, jakich używałam- a używałam takze tych z wyższej półki. Więc nie zawsze to, co tanie, musi być badziewne i złe ;)

Gość zajebista jesteś
jak będziesz na ursy jechała to autobusami 503 lub 504 jedziesz i wysiadasz albo na przystanku Miklaszewskiego i idziesz do przodu, to jest ten budynek gdzie jest apteka i grecka restauracja Zorba (po lewej stronie) i od prawej strony tego budynki jest ten sklepik, ale od chyba do 18 jest tylko... albo mozesz wysiąść na nastepnym przystanku, nie pamietam jak sie nazywał, i wtedy się cofasz kawałek tam tez autobus 192 jeździ

Gość JakaKasia
Na pewno w drogerii internetowej Holder. Posiada ona w swojej ofercie cienie do oczu tejże firmy. Ponadto fluidu, błyszczyki. Oczywiście wszystkie te produkty można kupić w korzystnej cenie.

Gość w Biedronce
Poważnie. Nie wiem, czy Biedronki w każdym mieście mają tę samą ofertę, ale u mnie na początku zimy mieli ofertę specjalną na kosmetyki Bell. Były tam różne rzeczy, kupiłam sobie błyszczyk i stwierdzam, że jest super.

Gość ja też z nim pisałam
w biedronie sa na 1000 %

Gość Pia_25
Ja polecam drogerię internetową Holder. Mają w swojej ofercie różnych producentów, w tym także kosmetyki Bell. Strona www: holder.net.pl