Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfgfffdd

Karta zdrowia do liceum....????????????????

Polecane posty

Gość gfgfffdd

kurcze! Dzisiaj nasza pielęgniarka szkolna powiedziała nam ze niektórzy nie oddali kart zdrowia wypełnianych gdy sie ma 13 lat chyba. Teraz jestem w 3 gim i ona pod sam koniec roku się o to upomniała, jakby nie mogła wcześniej. Skąd mieliśmy wiedzieć zę to jest aż takie ważne?? I teraz musze jechać do lekarza zeby mnie zbadał. Tyle, że skoro to było robione w wieku 13 lat, a teraz mamy po 16 to po co komu w liceum takie stare świstki???

Gość gfgfffdd
i do jakiego lekarza mam sie udać??? do rodzinnego, czy do jakiegoś innego????????????? NO I NIE MOGE ZROZUMIEC PO CO W LICEUM POTRZEBNA JEST KARTA ZDROWIA UCZNIA GDY MIAł 13 LAT, SKORO OD TAMTEGO CZASU MOGłO SIE BARDZO DUZO ZMIENIć.......!!!!!!!!!???????

Gość gfgfffdd
CZY moze to wcale nie jest potrzebne, a to tylko wymysł naszej pielęgniarki???

Gość gfgfffdd
no nikt nie wie??????????????????

Gość fghgr y
ja do liceum dawałam karte zdrowia pielegniarki kazdemu dawały

Gość fghgr y
w kazdej szkole powinna byc higienistka w moim LO pod koniec 3 klasy robiony byl bilans, ja w nim nie uczestniczylam poniewaz nie podlegalam pod przychodnie w miescie gdzie chodzilam do szkoly, bilans byl dla osob ktore mieszkaly w miescie i podlegaly pod tamtejsze przychodnie w LO jest tak samo wazenie mierzenie, kierują na szczepienia badają wzrok piersi

Gość gfgfffdd
no to po co robią to wszytsko w gimnazjum jeszcze??? badają piersi???? to znaczy co???? ktoś mnie będzie po piersiach macał, czy tylko jak są rozwinięte???

Gość gfgfffdd
uppppppppppppppppppp

Gość gfgfffdd
uppppppppppppppppppppppppppppp

dziewczyno czym ty sie tak przejmujesz.... nie czytaj tego co co cyckach ci piszą bo tak nie jest. Sprawdzą wzrok, zmierzą cię, ciśnienie i waga a resztę wypisuje lekarz rodzinny np. i rodzice.

Gość gfgfffdd
dziejuje za odpowiedz:)