Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dhbi

Ile zaplacic?

Polecane posty

Gość dhbi

Ile zaplacic opiekunce w malym miescie za opieke na 2 latkiem 3 godziny dziennie w soboty 5 godzin i niediele wolne?

Gość dziwne pytanie zadam wam
moze policz godziny? 20 godzin razy tyle ile bierze inna opiekunka i juz masz gotowe.

Gość dhbi
Nie wiem czy dodac jeszcze do tego ze ta pani odbiera mala z przedszkola i daje obiad?

Gość dhbi
bo juz sama nie wiem , jedna moja kolezanka poprostu wlicza to w godziny a za godzine daje 8 zl, a inna niby za godzine daje mniej bo 6 lub 7 zl ale za obiady daje dodatkowo zawsze jakies pieniazki albo jak wychodzi np 275 zl to ona daje 300 zl i juz.

Gość lady in pink
nasza opiekunka jest u nas w domu cały czas po ok 12 godz, przy okazji sprząta i gotuje dla dziecka, płacimy jej 2500 zł + jak to mówi mój maż uznaniowe, np. ostatnio nam święta przygotowała yto mąże jej zapłacił 3000 zł

Gość dhbi
tylko ze u nic to jest pilnowanie dziecka co dwa dni i to np raz 1 godzine a raz 5.

Gość lady in pink
a w sopboty i niedziele ma wolne chyba, ze wezwiemy ja jak wychodzimy na przyjęcie, ale za to płacimy jej tez ekstra

Gość dhbi
sporo jej placice no ale co jak co jest z wami przktycznie caly dzien i wszystko robi wiec takie piniedza sa za to oki. Mi potrzeba doslowien na 2 gora 3 godziny dziennie

Gość lady in pink
radzę ci się umówic na godz, np. 10 zł za godzinę i licz jej ile godz była w waszym domu i za to jej płać:)

Gość dhbi
i jeszcze jest to ze ta pani woli u siebi w domu dziecka pilnowac.

Gość szaramyszka44
no co wy 10 zl za 1 dziecko 5 zl za godzine tak placa wiem bo znajoma opiekuje sie dzieckiem

Gość lady in pink
Powiem, jeszcze że lepiej jest czasem dac tej pani przysłowiowe 10 zł więcej, gdyż ona opiekuje sie Twoim dzieckiem i lepiej żeby robiła to dobrze My tak zrobiliśmy i mamy z nasza opiekunką świetny kontakt, mały ją bardzo lubi i ona jest jakby członkiem rodziny, na urodziny synka przychodzi, nawet czasem z wałsnej woli hehe kupuje mu jakieś zabawki małe

Gość Zmartwiona Mama Kuby
lady in pink - hahahahahaha rozbawiłaś mnie :D

Powierzyć dziecko obcej osobie i pozwolić jej być z maluchem 2 latka sam na sam przez wiele godzin dziennie... po prostu koszmar i coś co nie mieści mi się w głowie. I jeszcze za to płacić grube pieniądze.