Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LaNNgusta1952

Jestem najpiękniejsza!

Polecane posty

Gość LaNNgusta1952

mam seks kiedy chcę! 749 znajomych na eNKeju i zadowalaczy na Gie-Gie! Tylko, że coraz starsza jestem, brzydsza i grubsza ;( jak utrzymać witalność seksualną? Podajcie kilka porad kobiałki Wy moje?

Gość kochamseks
też szukam recepty... A tu przybyło mi 2 kg, tu jakaś kurza łapka pod oczami... Witaminy wcale nie działają tak cudownie, do kosmetyczki czy fryzjera też nie będę latać dziennie.. Cholera. Ale komplement faceta zawsze poprawia nastrój!

Gość LaNNgusta1952
Chyba se kijki zamówię z allegro i będę spalała tłuszczyk i celulit ;/ Strasznie się tego po zimie nagromadziło ;/

tez może być. Skakac na trampolinie jeszcze można. Biegać boso po piasku. I dużo sałaty jeść. I porów.

Gość LaNNgusta
Sexić się wolę! Wtedy kalorii najwiecej sie spala (do tego szczupaczek w smietanie czy okon pieczony).

Gość tez tak uwazam...
jestem tego samego zdania co autorka. mam juz swoje lata a wygladam duzo mlodziej. ale ja stosuje htz. moj kochas prawi mi piekne komplementy. jest duzo starszy ode mnie i wie co mowi. dla niego zawsze bede mloda i piekna. ubieram sie modnie, chodze z gracja. lekko i z pdniesiona glowa. to zwraca uwage. tak trzymajcie kobiety.

Gość tez tak uwazam...
tez sie sexie na rozne sposoby w dzien i w nocy. ;-)

Gość kadarka 1l
pomoze pomoze. kazdy wiek ma swoje prawa. natura nie wyznaczyla granic na uprawianie sexu. to ludzie sami je sobie ograniczaja.

Gość galanonim
tak. trzeba sie dowartosciowac samej na dzien dobry.