Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cjfjrrrr5

Czy oplaca sie isc do pracy za 860 złotych pracując 15 dni ?

Polecane posty

Gość cjfjrrrr5

czy nie majac pracy poszlibyscie za takie pieniadze pracowac? praca ciezka bo będe stróżem czyli będe siedzieć 14 godzin w jakims pomieszczonku i pilnowac czy ktos czegos nie ukradnie z magazynu.

Gość hhhhhhhh
na zlecenie?

Gość cjfjrrrr5
nie nie . na rok przynajmniej pewna praca.

Gość niestety...
ciezka praca"siedziec i pilnowac" ?z takim podejscie to nigdy chyba proacowac nie bedziesz...

Gość cjfjrrrr5
chodzi mi o to ze bede pracowac tylko 15 dni w miesiacu .

Gość cjfjrrrr5
i chodzi mi o to ze za malo placą ..wiec dlatego nei wiem czy pracowac za takie psie pieniadze

Gość hhhhhhhh
ale to nie moze byc na umowe o prace bo byloby to niezgodne z kodeksem pracy! to jest ponizej minimalnego wynagrodzenia krajowego

Gość niestety...
to chyba jeste plus?ja bym sie nie zastanawiala..a jestem kobieta.Siedziec w domu i nie miec nic a pracowac 15 dni i miec 860pln...nie widze tutaj zadnego dylematu.

Gość hhhhhhhh
no dopoki ludzie beda dawac sie tak wykorzystywac dopoty pracodawcy beda was brac za nedzne grosze i lamac prawa pracownicze!!!

Gość cjfjrrrr5
na umowe nie jest w sumie ale i tam mam emeryture ale taka praca jest ciezka bo męczy takie siedzienie i to w nocy

Gość niestety...
dopoki nikt mi jesc za darmo nie da ..do tej pory bede pracowac gdzie jest okazja.860pln za 15dni to nie jest malo-popatrz na zarobki pan w osiedlowych sklepikach...

Gość miała male bo mloda byla
wg mnie to za mało .. za takie tyranie 14 godzin to tak jaby caly miesiac pracowal

Gość niestety...
jestes emerytem..trzeba bylo pisac odrazu.Niestety dla emerytow malo zajec,glownie strozowanie czy praca jako kierowca.Moj ojciec rowniez jest emerytem i dorabia sobie,ostatnio był wlasnie strozem,potem pracowal na łazni(utrzymywal porzadek),teraz robi za kierowce i "zlota raczke" przy drobnych naprawach w piekarni.

a matematykę miałeś w podstawówce? bo jak nie, to Ci powiem - 0 zł jest mn

jakie zero złotych jest ?

do niestety ale chyba nie powiesz ze twój ojciec zarabia tak malo jak autor watku.. ze zarabial tak malo na strózowaniu.

a matematykę miałeś w podstawówce? bo jak nie, to Ci powiem - 0 zł jest mniejsze od 860 zł czyli - opłaca się tylko jedna sprawa - nierobowi to sie nic nie opłaci najlepiej siedzieć u mamusi na garnuszku i wpieprzać jej rentę czy emeryturę

ludziska przecież drugą połowe miesiaca masz wolną wiec nad czy tu głowkowac , ludzie pracuja 30 dni za 600 zł

Gość hhhhhhhh
haha, tylko ten "nierob" nazwany tak przez ciebie sam juz na emeryturze :p do podsatwowki nie chodzilas ze nie czytasz ze zrozumieniem? haha

Gość ej ludziska ludziskaa
belfasto a czty ty nie umiesz czytac ze autor po 14 godzin bedzie tam siedzial wiec tak jaby cale 30 dni pracowal. zrozum ze to sie nie oplaca wg mnie a ludzie nie pracuja po 600 złotych juz nigdzie bo najnizsza krajowa jest większa i to o wiele większa.

możesz zarobic lub nie zarobic 860 zł za przepracownie 15 dni po 14 godziny wychodzi stawka za godzine ok. 4zł to mało na umowe o prace to nie legalne, bo pracujesz w miesiącu max 184 godziny (miesiac ma max. 23 dni robocze) 14h*15 dni wychodzi 210 godzin czyli za conajmniej 26 powinni placic nadgodziny, + dodatek za prace w godzinach nocnych nie jest to godziwe wynagrodzenie ale zawsze jakieś

na zlecenie pracują to raz . a dwa 14 godzin SIEDZENIA !!!! a nie przeżucania worków z piaskiem

pracowałem jako stróż po 12 godzin -dobra książka wystarczyła żeby przetrwac i nie miałem tyle wolnego co zaproponowano autorowi. a jeśli ma emeryture to akurat 8 stów do niej dorobic nie tak źle. ps. na umowe zlecenie nawet 400 zł mogą zaproponowac

Gość ej ludziska ludziskaa
kazalabym belfastowi siedziec po 14 godzin i to nocą ..inaczej by spiewal

czytaj ze zrozumieniem co ? siedzialem po nocach po 12 godzin pilnując budowy . :classic_cool: pozdrawiam czytających i rozumiejacych inaczej

Gość belfastootttt
belfasto ale ty moze siedziales w ogrzewanym pomieszczeniu i w srodku itd..a skad wiesz czy autor nie bedzie na polu musial siedziec i w zimnicy???i ze ktos go nie napadnie??albo nie zabije ? mój wujek strózowal i niestety na polu w zimnym musial siedziec malym blaszaku.

Gość pytanie do belfastoo
BELFASTO PROSZE ODEZWIJ SIE A ILE TOBIE PLACONO ZA GODZINE? ILE ZARABIALES W SUMIE ZA TO STRÓŻOWANIE?

nosz kurwa a skad mam to widziec nie podał tego .... odnosze sie do tego co napisał . jesli w zimnie to by zmieniło postac rzeczy .

Gość pytanie do belfastoo
I DRUGIE PYTANIE OD RAZU : CZY DOSTALES JAKIEŚ STRÓJ OCHRONIARSKI ZE JESTES OCHRONIARZEM ??PROSZE Z GÓRY O ODPOWIEDZ!!!DZIEKI WIELKIE ZA bo mam propozycje takiej pracy i sie zastanawiam :)ale ja dostane ubranie ochroniarskie itd..