terri 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 Potrzebuje aby ktos mi doradzil w wyborze, otóż dzisiaj kupiłam na poprawiny weesela kuzynki czerwona spódnice, długosc do kolan. Teraz zastanawiam się nad butami do nich. Dodam, że obcas \"szpilka\" odpada:P Znalazłam takie, tylko nie wiem czy czarne czy czerwone, aha no i bluzka bedzie czarna. http://ie.schuhstore.co.uk/item_main_frameset.asp?s_ref=110030&fav_size=0&fav_colour=0&C2_Ref=11&C3_Ref=0&junior=0&dep=&ref=&s_group=0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja pierdykam Napisano Czerwiec 4, 2009 mnie sie nie podobaja, obcas jest okropny ale to Twoj wybor jesli masz bardzo szczupla noge to mozesz w nich pojsc (ten pasek wokol kostki zdecydowanie skroci i pogrubi noge) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
terri 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 o nogi sie nie martwie, akurat mam długie i szczupłe, tylko tak jakos sama nie wiem czy czerwone buty nie beda sie gryzly z czerwona spódnica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja pierdykam Napisano Czerwiec 4, 2009 nie beda sie gryzly tylko nie lacz dwoch roznych odcieni czerwieni! musi byc taki sam dokladnie martwic sie mozesz jedynie o to, czy tej czeriwni przypadkiem nie bedzie jakby "za duzo" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
terri 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 dzieki:) to w poszukiwaniu butów bede chodzic ze spodnica :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach