Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miki 35

Smart- lipo brzucha w IQ Medica

Polecane posty

Gość Miki 35

Mam pytanie czy ktoś z Was robił taki zabieg w IQ Medica.?Interesują mnie opinie pozytywne jak i negatywne. Pozdrawiam .

Gość wejdź na
to forum i poczytaj http://twojeciało.pl/search.php sobie :)

Gość ja -
ja robiłam, ramiona i podbródek, rok temu, myślałam, ze to będzie taki lekki zabieg, jak wszędzie opisują. To była normalna operacja, q pełnym znieczuleniu, z intubacją etc., nocowałam tam i długo do siebie dochodziałam. Po roku myślę o poprawce, w ramach reklamacji, chociaz szczerze wątpię, ze będą skłonni. Zostało to niestarannie zrobione, podbródek tylko w części, bo powyżej grdyki, ze tak powiem nadal mam taką kulę tłuszczu, która sie tak jakby powodowala obsuwanie się skóry na szyi i pogłebiała zmarszczki poprzeczne, nie wiem jak to powiedzieć, lewa ręka jest ok, za to prawa jest grubsza i zostały nierówności , wręcz widać pod skórą taki kwadratowy ubytek, jakby tam się głównie skupiono, a resztę pominięto) Brałam masaże po zabiegu, ale nie zniwelowały tych nierówności. A Ty się wybierasz? jaki teraz koszt? dr Chomicka czy ktoś inny? sama klinika przyjemna bardzo, czuje się jednak, ze kasa najwazniejsza. Recepcjonistka, przysla do mnie niedlugo po operacji, jeszcze nie doszlam do siebie, zebym zaplacila za zabieg, co zrobilam przed zabiegiem, to bylo bardzo nieprzyjemne. Za to byla tam taka starsza pielęgniarka, opiekowala się nami całą noc. Przed zabiegiem robiono mi zdjęcia i wielokrotnie prosilam o ich przyslanie, dzwonilam etc ale oczywiscie nigdy ich nie dostalam. Nie wyznaczono mi tez zadnej wizyty kontrolnej mimo, ze o czyms takim jest mowa na stronie etc, potem mialam troche problemow i nie mialam do tego glowy, dopiero teraz, ale nie wiem czy jestem w stanie przezywac to raz jeszcze, nawet gdyby zrobiono mi to za darmo albo za polowe ceny etc w co wątpię zresztą. I tak o. Podsumowując, zaplacilam, zrobili tak na odczep i co sie dalej dzieje z pacjentem ich nie obchodzi. Mam nadzieję, ze u Ciebie będzie lepiej, pochwal sie :-)

Gość Miki 35
Zastanawiam się. Dr Chomicka wyceniła mój brzuch (smart lipo i vibrolipo) na 8 tys. Strasznie dużo. Dlatego zbieram informacje czy warto. Dzięki za odpowiedź.

Ja byłam w iq medica u dr chomickiej na zabiegu vibrolipo brzucha, też byłam usypiana ale to nic strasznego przynajmniej dla mnie. Za zabieg zapłaciłam 10 000, ja jestem zadowolona z efektu, po zabiegu chodziłam na masaże a raczej masażysta przyjeżdzał do mnie i wszystko było ok. Ja nie mam zastrzeżeń co do kliniki. Pielęgniarka było super ale najważniejszy był dla mnie lekarz i nie mogę powiedzieć złego słowa.....:)

Gość MammaMia1973
Oczywiście pani Sandro, złego słowa o pracodawcy nie wypada mówić. Dziewczyny ta kobieta to pracownik kliniki, który notorycznie robi wpisy na wszyskich możliwych forach i wątkach. Zachęca do botoks party w iq, do vibrolipo. Żenada. Jeszcze gdyby nie podawała się za pacjentkę... Tutaj pisze, że jest po zabiegu, a pół roku później na wątku body jet wypisuje, że planuje zabieg liposukcji. Choć się waha - to zapewne będzie to vibrolipo. Totalna schizofrenia.

Gość desco
Witam, również zastanawiam się nad operacją w iq medica, czy któraż z was ma jeszcze jakieś doświadczenia z tą kliniką? Dziękuję i pozdrawiam.

witam wszystkich, chcialabym sie podzielic swoja opinia na temat slynnego smart lipo... ten zabieg mialam robiony rok temu czyli w 2009roku, na brzuch i boki w klinice w Warszawie skin clinic....wydalam 8tys!!!!! i absolutnie zadnego, nawet najmniejszego efektu! jestem wsciekla...jak mozna reklamowac takie gówno! tyle kasy za nic! chyba ze za ból i cierpienie! przed zabiegiem wazylam 54kg teraz waze 57kg a mialam nie tyc na brzuchu po takim zabiegu jak to pisza mądre czasopisma...jak widac przytylo sie!!! Bylam oczywiscie w klinice aby zlozyc reklamacje...oczywiscie jak to zwykle bywa kasy nie odzyskalam! aw zamian Paniusia mi zaproponowala Body jet !!! za kolejne 4tys!!! Koszmar!!!Naprade nie warto! dziewczyny nie wydawajcie kasy!!!

Gość Idiotyczne zarzuty
to że ważysz tyle ile ważysz to nie wina zabiegu czy sprzętu ... po prostu trzeba mniej jeść ...

Gość botokx
Mnie smart-lipo troche pomoglo na podbrodek, ale tez bez szalu... nie oszukujmy sie...

Gość zorrad
gdzie robilas ,w iq medica?

Gość fffffffffffffffff000
w IQ medica nie ma juz dr Chomickiej , zostali jacys nieznani lekarze w tym Osuch ze swoją agresywną reklamą ,nikt nawet na maile nie raczy odpisywać ,oj zle sie tam dzieje :( Smartlipo to kiepskie rozwiązanie, ja miałam smart na podbródek ,niewiele tłuszczu zeszło , zaluje wydanych pieniedzy. Jesli robić lipo to tylko z odsysaniem