Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielony listeczeeeek

pomóżcie co do konta.. ??

Polecane posty

hey :) Sluchajcie planuje zalozyc konto w jakims banku.. No własnie tylko w jakim :) Jestem przyszla studentką i chcialam sie zapytac jakie konto byscie radzili... bo nie ma to jak porady doświadczonych ^^

Gość tylko mbank

Gość Misiek Wyzwoliciel
MBank

wlasnie slyszalam kiedys ze mbank jest extra. a co sadzicie o lukas banku ???????????? Pko to az taki zly bank ???

Gość Misiek Wyzwoliciel
Zielony listku lukas jest ok z tym że, aby nie płacić za konto musisz mieć na nim środki w minimalnej wysokości 5 000zl a MBank jest całkowicie darmowy.

pko jest paskudny za prowadzenie konta każą sobie płacić po kilka zł miesięcznie , za przelew 50 gr ( oni chyba nadal myślą ,że są monopolistami ) Ja też mam mbank i chwale sobie go :D

Misiaczku i ferdeczku - dziekuje wam : ))) a co sadzicie o wbk i bgż ??????????? i euro banku ??

Gość ok jest
tez bz wbk:-) mbank tez w porzadku, z tymze wszysko przez net

Gość bzwbk
jak nie masz 30 lat to jest opcja konta za ktore nie ma oplaty,oczywiscie plus opcja korzystania z konta przez net🖐️

Gość Misiek Wyzwoliciel
Z tego co się orientuję MBank jest aktualnie częścią BZ WBK. Osobiście uważam że BZ WBK ma jedno z najlepszych kont internetowych ( chodzi mi o zabezpieczenia ) ale nie wiem jak z płatnościami. Wydaje mi się że za konto jednak jest pobierana opłata.

a co do tego zachwalanego mBanku.... w nim nie mozna chyba robic zadnych tam motywików przez kasy no nie ?? Czy mozna ?? Bo nigdy w zadnym mBnaku nie widzialam kas...

Gość ok jest
zgadza sie do 30lat konto w bz wbk za darmo:-)

Gość Misiek Wyzwoliciel
Zielony listku ja osobiście brał bym MBank:) Co prawda menu na koncie jest dość mało intuicyjne ale jak do wszystkiego idzie się przyzwyczaić. Sam mam kilka kont i miedzy innymi MBank z którego jestem zadowolony (używam jako konto oszczędnościowe)

a jeszcze euro bank i bgz bank ????

P.S. fajnie ze ejstescie i ze mozna sie tu was poradzic :) :) :) :) :)

Gość ok jest
w mbanku nie mozesz wyplacac pieniedzy z bankomatu, praktycznie nie masz obslugi w realu

Gość Misiek Wyzwoliciel
To zależy gdzie.. generalnie MBank ma bardzo mało placówek.. W większych miastach powinny być ale w mniejszych nie będzie. Ja jestem z Gdańska i w razie czego Kasę mam w placówce. Ale gdybym chciał coś zrobić będąc gdzie indziej, to jedynie internet.

Gość bzwbk
tu nawet tel przez bankomat sobie doladujesz jak masz na karte oczywiscie

zielony listeczeeeek ja jak byłam studentką to miałam konto w millenium. Za prowadzenie 0zł, przelewy 0zł. Opłaty jakie ponosiłam to ubezpieczenie od kradziezy gotówki ok 2zł miesiecznie - nie jest obowiązkowe. Prowizja za wypłate w innym bankomacie 5zł. Jesli nic sie nie zmieniło w zasadach to polecam

"w mbanku nie mozesz wyplacac pieniedzy z bankomatu.." yyy a jak ????

Gość Misiek Wyzwoliciel
"ok jest w mbanku nie mozesz wyplacac pieniedzy z bankomatu, praktycznie nie masz obslugi w realu" Haha:D Możesz normalnie wypłacać kasę.. nie słuchaj tego:) MBank ma darmowa wypłatę z większości bankomatów w Polsce i na świecie:)

w mbanku nie mozesz wyplacac pieniedzy z bankomatu, praktycznie nie masz obslugi w realu możesz oczywiście wypłacać z bankomatów ( najlepiej sprawdź na ich stronie gdzie mają bezpłatne bankomaty w Twojej okolicy ) :D :D

Gość Misiek Wyzwoliciel
Britnej.. Konto Millenium jest bardzo dobre.. ale głównie na pomorzu bo tam jest najwięcej placówek itp. spraw. Menu przez internet bardzo intuicyjne, ale przelewy za 0,50 gr. i konto darmowe do 25 roku życia.

Gość ok jest
pomylilo mi sie, mozesz wyplacac, a punkt obslugi jest b. malo, nie mozesz zrobic tez np. przelewu w takim punkcie:o praktycznie zero obslugi w realu, oprocz wyplat:o

Misiek Wyzwoliciel do 26 roku konto. Ja za przelewy nie płaciłam nic. Racja na Pomorzu jest duzo - w końcu to dawny Bank Gdański.

Gość Misiek Wyzwoliciel
Zgadza się:)

uffffffff... hehehe dzieki :):):) ten mbank mnie kusi.. tylko tak sie zastanawiam czy to ze to takie bardzo wirtualne konto jest dobre.. Fajnie ze masz Misiek w Gdańsku tam w mBanku kase w placówce.. ja ejstem z malego miasteczka ale wybieram sie lada moment do warszawy na studia.. :) moze maja tam placowke z kasa ? :P

mbank ma też wpłatomaty więc z tą obsługą w realu nie jest aż tak źle . najlepiej dokładnie przeczytaj na ich stronie . Ja ferdek k polecam :D :D :D