Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZdziwionyZAnglii

Polki i Hindusi, czy ktos moze wytlumacic ?

Polecane posty

Gość ZdziwionyZAnglii

Wiem ze juz podobne tematy byly, ale chcem wiedziec, co Polki widza w hindusach? Nie mowie to calkiem ze zlosci, i nie mowie o wszystkich Polek, ale te 5-10% co szaleja za hindusamy. Widzialem rozne przyklady w Londynie gdzie pracuje, Polka z hindusem, ale to nie sa jakies przystojne, czy wysokie czy mlode, czy zadbane hindusy tylko taki normalny jeszcze dla innych "Anglikow" nie-dotykalny, niechciany hindus. Powtarzam, szczerze chcem tylko zrozumiec co wy w nich widzicie, czy oni wam sie kojarza z ...? No nie wiem co.

Gość Ależ to bardzo proste
Hindusi łączą wszystko co najlepsze z czarnucha i białej rasy! Z czarnego mają wielką pytę, od białych kaukaskie rysy twarzy i iloraz inteligencji w normie 🖐️

Gość zielonka.
A ja CHCĘ zrozumiec jak mozna pisac CHCEM:O

Gość ZdziwionyZAnglii
A ja "chcem" prawdziwa odpowiedz, bo ani nic duzego nie maja ani nie sa za bardzo inteligentne. Jak ktos chce to chetnie zaprowadze was do hinduskiej dzielnicy na sprawdzenie.

Gość Ależ to bardzo proste
Odróżniasz pojęcie "inteligencja w normie" od "bardzo inteligentny" Nie twierdzę, że hindusi są "mądrzy"- ale na pewno przewyższają swoim IQ czarnuchy dziesięciokrotnie 🖐️

Gość ZdziwionyZAnglii
Nie rozumiesz, tu porownaj ze n.p. w polsce unikaja z Kazakstanu, tak samo Anglicy unikaja hindusow, a niektore Polki ich uwielbiaja, tylko za co ??

Gość gość
powiem ci boo hidus potrafi usanowac kobiete a polak nie docenia kobiety ja to wsciwie załuzyłam i powiem ci ze nie lubie polskich chłopkow

Gość gość
sama mam chłopak z indie i mie bradzo sanuje lepiej niz polak razem wziety a co miłam u polka gowno nic obcy jest lepszy niz swoj