Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaa911

tabletki antykoncepcyjne TANIE !

Polecane posty

Gość chciałabym wiedzieć co wybrać
ja biorę microgynon. jest tani 8zł? albo 15zł nie pamiętam :P i ogólnie jest spoko. ale ponoć stałam się bardziej drażliwa i płaczliwa. Ale dla mnie celem głównym było zmniejszenie niemożliwie silnego bólu miesiączkowego.

Gość smutnaa911
aha dzieki ;) tylko dalej nie wiem czy pogadac o tym z mama czy jej nic nie mowic :P?

Ja mam 20 lat i mama nic nie wie;) fakt mam swoje pieniądze... zapomnialam dodać do tematu (jak juz się tutaj wypowiadam) biorę malrvelon i kosztuje ok 23 zł:) jak trafisz na dobrego ginekologa to na bank na początek nie przepisze Ci drogich tabletek;)

Gość smutnaa911
ciekawe gdzie ja bede chowac te tabletki zeby sie nie zorientowala :|

Gość gówniary do nauki a nie do
seksu ,później zostaje taka mamusią w wieku 18 lat na garnuszku swojej mamusi...

Pytałaś czy mówiłam o tym mamie i czy sama płace, wiec nie mówiłam mamie z takich przyczyn że z nią nie mieszkałam a gdyby tak było to pewnie bym powiedziała jej o tym bo zaraz mogę z nią otwarcie porozmawiać i jest wszystko oki a co do płacenia to raz płace ja a raz chłopak :)

Gość smutnaa911
a czy moge pic alkohol :> :P

Po pierwsze musisz mieć zrobione badania a to tez jest koszt z rzędu 50-60 zł (prolaktyna i estradiol) bo na INR, płytki krwi i próby wątrobowe powinien wypisać Ci skierowanie twój lekarz rodzinny. Skoro jesteś na tyle dojrzała do seksu powinnaś liczyć się z tym, że Twoja mama dowie się prędzej czy później. A zawsze możesz powiedzieć, że masz bolesne miesiączki i bóle przedmiesiączkowe i z tego powodu bierzesz tabletki. O ile się nie mylę to do seksu dwie osoby są potrzebne, więc niech Twoj facet też płaci. Mój mi się dokłada i nie wyobrażam sobie innej sytuacji. Biorę Yasminelle płacę 35 zł, a czuję się świetnie.

Gość zeby tylko w wieku 18 lat
12, 13, 14 latki juz sie sekszą :O

Gość asiulka19
Od kwietnia na rynku jest tańszy zamiennik Harmonetu =>Sylvie20. Mając receptę na Harmonet można w aptece poprosić o Sylvie20. Jest też Sylvie30 to jest tańszy zamiennik Minuletu.

Gość ratownikowa
przede wszystkim jak już będziesz miała receptę, sprawdź, gdzie możesz ja najtaniej zrealizować. Ja sprawdzam w necie, np na doz.pl tabletki antykoncepcyjne można kupić bardzo tanio

Gość ....minutka....
Zgadzam się z poprzedniczką:0 polecam leki ze strony doz.pl bo są dużo tańsze:) a za przesyłkę się nie płaci tylko odbiera się w aptece:) przykladowo za novynette zaplacilam 24,5zl a normalnie chodząc po aptekach w moim miescie to tak 28-35zl:)