Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co tu robic

Czy są jakies domowe sposoby na dolegliwosci kobiece

Polecane posty

Gość co tu robic

chodzi mi glownie o ziola na uplawy - napary, by przemywac miejsca intymne bądź nasiadowki... mam notoryczne problemy po zastosowaniu gynalginu....nie polecam tego swinstwa, wiele osob mowilo mi ze sa straszne, ale ja sadzilam ze mi pomogą !!! zaluje, ale coz... bede wdzieczna za wszelakie rady

Gość ....finka
Poczytaj ;Choroby kobiece --porady

Gość co tu robic
tam nie ma na uplawy nic podanego

Gość wizyta u ginekologa
a najpierw wymaz, żeby wiedział co leczyć, a nie leczenie na chybił trafił zmień lekarza a zioła Vagosan kupisz w każdej aptece

Gość co tu robic
poki co moj lekarz na urlopie, a na innego - droższego mnie nie stać, narazie...wiec musze to jakos zalagodzić

Gość co tu robic
tantum rosa ptzestalo juz mi pomagac :/ kurcze mam nadzieje, ze pozbede sie tego cholerstwa a po ilu zastosowaniach jest juz jakas poprawa ?? nie mam jakichs strasznych tych uplawow, nie wydowbywaja mi sie na zewnatrz w pzrewazajacej ilosci - cale szczescie, tylko w srodku jest to jakies takie dziwne....nigdy tak nie mialam

Gość co tu robić
pisze tu , zeby polecic wlasnie ten Vagosan :), rewelacja...juz po pierwszej plukance wszystko mi minęlo jak ręką odjąl :DD !!! polecam i dziekuje temu komuś co też polecil :)))