Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Felicita

Czy to jeszcze kontrowersja czy już kicz?

Polecane posty

Gość Felicita

Ostatnio w mojej firmie zaczęła się dziwna moda na parodiowanie homoseksualistów, według mnie inspiracją do tego typu debilnych zachowań jest nowy film Sashy Borena Cohena (ten gość od Borata) w którym rzeczony aktor w dość nie wybredny sposób parodiuje środkowisko gejowskie. No przynajmniej to wywnioskowałam z ich durnych śmiechów chichów :/ dzisiaj wiedziona chyba inteligencją mas sama weszłam na stronę z trailerem z tego filmu http://www.youtube.com/watch?v=Ti8ob6mQVak okazało się to po prostu żenującym brakiem jakichkolwiek hamulców moralnych, kiedy zobaczyłam jak Bruno odbiera swojego adoptowanego syna z lotniska, który przyleciał jako BAGARZ obraziłam się na youtuba... a kolegów parodiujących go wrzuciłam do "szufladki" z podpisem chorzy psychicznie...

Gość MalaKulka
Nie bulwersuj się tak :) lepiej weź xanax :P moim zdaniem śmieszny filmik :) i ten Bruno przecież sam parodiuje zachowania gwiazd typu Angelina Jolie, \"adoptującej\" dzieci z Afryki czy z biednej części Azji, a potem zostawiających to dziecko na pastwę opiekunek, czyli traktującej je również przedmiotowo tylko w mniej widoczny sposób.

Gość Martalynka
Nie wiem czego się czepiacie, może doszukuje się drugiego dna ale moim zdaniem ten film pięknie obnarza głupotę wszystkich stereotypów dotyczących homoseksualistów i naiwność ludzi :P u nas nie udało by mu się nikogo nabrać :)

właśnie wstałem i jestem w chuj głodny. I mam w chuj kaca. Przecież mister Baron i jego ekipa pewnie dogadała się z ekipą lotniskową, że podstawią dziecko w ostatniej chwili. Parę razy widziałem, jak dziecko z lubością na lotnisku jechało kawałek na taśmie i rodzice nie protestowali. Kto mnie zaprosi na śniadanie? ps. jeden z moich ulubionych fragmentów Borata, to kiedy kupili samochód-lodziarnię, włączyli melodyjkę, podbiegają dzieci i wyskakuje na nie niedźwiedź kupiony do pilnowania auta ;) ps2. kto mnie zaprosi na śniadanie?