piernikowy_miś 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 Witam, mój cykl trwa już koło 50 dni;/ zrobiłam wczoraj test i wyszedł mi negatywny. Nie mam pojęcia o co chodzi bo ostatnio miałam regularne cykle. Faktem jest, że mam teraz sporo stresów i to może być powodem, ale przechodziłam w swoim życiu gorsze i zawsze miałam ok z okresem. Pomoże mi ktoś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jutro szkolenie Napisano Czerwiec 4, 2009 a brałaś jakieś tabletki ? mogą być one przyczyną :) do tego dochodzi stres. Jeśli boisz się że jestes w ciążyła lub bałaś sie i wkręcałaś to sobie mogłaś wywołać jej obiawy nawet. To tak samo jak z bólem głowy wmawiasz sobie ze boli cie głowa i w końcu zacznie cie boleć. To Twoja psychika :P Moja dziewczyna miała podobnie, ale spokojnie :D w końcu dostaniesz swój oczekiwany okres na którego będziesz przeklinać jak większość kobiet :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piernikowy_miś 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 nie brałam ostatnio żadnych tabletek, antybiotyków etc .. nie wmawiałąm sobie też ciąży bo raczej nie mam podstaw żeby się obawiać, test zrobiłam dlatego, że prawie 3 tygodnie okres mi się spóźnia a nigdy nie ma 100% pewności, że sex był bezpieczny :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach