Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

j.kropeczka

Hmmm bardzo proszę o odpowiedź

Polecane posty

Od niedzieli mam mdłości, które juz mnie denerwują :D Po pierwszym opakowaniu tabletek zrobiłam 7-dniową przerwę i miałam krótki okres po czym się skończył i zaczęly sie te mdlości... ale pomyślalam że to od jedzenia lub czegoś:) i od wczoraj biorę kolejne opakowanie tabletek, a mdłości dalej są codziennie i czasami napadaja kilka razy dziennie... i szukam i szukam przyczyny... czy ciąża może być możliwa??? od tabsów raczej nie bo zanim zaczełam zażywac te dolegliwości się pojawily....

Gość joojjj
pewnie od tabsów bo tabsy sieją straszny syf

Gość She83
sprawdz na ulotce efekty uboczne tabsow

Gość kjhgfdswrxdcgfbh
Jeśli miałaś mdłości przed tabletkami to wiadomo że to nie od tabletek ale generalnie tabletki moga wywoływać mdłości. Jeśli są one bardzo uciążliwe powinno się przejść na plastry bo one omijają przewód pokarmowy...

Gość dakota-dakota
Tabsy na początku przyjmowania czasem powodują mdłości, moja gin zaleciła mi brać tabsy na noc, by uniknąć tych problemów. Ewentualnie można wraz z tabsem przyjmować zwykłą tabletkę witaminy C, po kilku dniach samo przejdzie (też miałam mdłości i ta metoda mi pomogła!). Jedna tabletka vit C nie wpływa na działanie antykoncepcyjne, niewielki wpływ mają dawki powyżej 1000mg jednorazowo, a jedna tabletka ma chyba 200mg witaminy.

Gość dakota-dakota
Jeśli te mdłości utrzymują się długo, kilka opakowan pod rząd, to nalezy poradzić się lekarza - najpewniej zaproponuje inne tabletki.