Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sisiTA

z ex na wakacje???

Polecane posty

ogolnie syt wygląda tak,ze zostawil mnie facet, nie zamierza do mnie wracac, ale cche miec ze mną kontakt.Nikogo nie mamy, tyle razy co juz nim urywalam kontakt, ze nie mozna zliczyc, ale wygląda to tak,ze za jakies 3dni on i tak sie odzywa i tak ciagle.Teraz wyszla taka sprawa,ze mamy wspólnych znajomych i robimy wypad w góry i on też chce jechac, wiem,ze mu zalezy bo to nasi wspolni znajomi i teraz nie wiem, zgodzic ise ,zby jechal z nami?

Gość ulka28
nie powinnaś się zgadzać, no chyba że jeszcze coś do niego czujesz.

cały czas go kocham i wiem,ze nie jestem mu obojetna, niby sie pokłócimy, potem cisza a on znowu sie odzywa, to jest jak uzaleznienie, nie jestesmyrazem już pól roku a caly czas jak ma jakis problem to pisze do mnie, ja robie tak samo, wiem,ze ic z tego nie wynika

Gość a może on przeżywa to
nie zgódź się. co to za radość, jak pojedziecie razem, ty go kochasz, a on będzie podrywał nowo poznane panienki przy tobie? :o

nie zrobi tego, ma tyle wyczucia,ze tak nie postąpi,poza tym niby cche kogos spotkać i miec,ale nic nie robi w tym kierunku i trzyma sie blisko mnie,ale byc ze mną też nie chce absurd, nie wiem jak to wyjaśnić, każe mu sie usunąc z mojego zycia, bo wprost chce byc z kims kto mnie pokocha( byłam z nim prawie 5lat), on,ze rozumie, zyczy mi szczęscia itp, nie odzywa sie przez 3dni i potem syt sie powtarza

Gość gość
cP0ew3Cdk18yZ4kJw0ajLv4N