Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yoooou

Dziwne krwawienie,co to moze byc?

Polecane posty

Gość Yoooou

Moj cykl to zazwyczaj ok. 30-33 dni. Okres trwa przewaznie 6-7 dni. Pierwszy dzien bolesny i srednio obfity,drugi i trzeci bardziej. W tym miesiacu ,tzn 3 dni temu "dostałam" okres. Czasowo prawidłowo(dwa dni pozniej niz zwykle). Jednak od pierwszego dnia,ani bolu piersi,ani brzucha. Wydzielina jest brązowawa,niezbyt obfita. Taka jak przewaznie w ostatni dzien :/ Dodam ze mialam w tym miesiacu daleki wyjazd,troche stresu i "maraton" alkoholowy(nie zrozumcie tego zle,ale przez ok. 1,5 tygodnia codziennie piłam jakis alkohol-piwko,dwa,czasem troche wiecej) . Czy to moze byc przyczyna tej dziwnej sytuacji? A moze mam brac pod uwage ciaze? Jest to mozliwe,jak co miesiac-bo zabezpieczamy sie z partnerem tylko prezerwatywa. Czasem wchodzi do mnie na chwile,"na poczatku" bez. Nie wiem co myslec...Zrobie test jak sie to skonczy,ale na razie mam obawy:/

Gość bolekilolek
hmm bierz pod uwage ciaze :/ nie wiem czy chcesz w niej byc ale skoro stosujesz antykoncepcje to chyba nie, ale skoro sie kochasz to jestes na nia gotowa :) zrob test

Gość Yoooou
Hmm,nie chcę...Dobrze ujęte to co napisałaś(eś). Wiadomo ,że każda metoda może zawieść. Czekam tylko az sie to "krwawienie" skończy...A najlepiej gdyby od jutra było obfite i normalne:( Bo jak na razie jestem bardzo wystraszona:|