Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszamalaka

glupie pytanie...

Polecane posty

Gość oszamalaka

od kad zostalam matka zaczelam, pewnie jak kazda kobieta, rozumiec swoja mame... Od tych kilku lat mam ogromna ptorzebe powiedzenia jej jak bardzo ja kocham i podziekowania za wszystko co jej zawdzieczam. problem polega na tym, ze u nas w domu nigdy nie mowilo sie o uczuciach - o milosci itd i po prostu wiem, ze nie zdobede sie w zyciu na to, zeby jej to powiedziec. mimo to bardzo zalezy mi na tym, zeby ona sie tego dowiedziala. czy myslicie, ze napisanie listu to dobry pomysl? boje sie, ze moze zostac zle odebrany - jak jakis nieuzasadnione wzruszajace wypociny na papierze, ktore tak na rpawde nic nie beda znaczyly...

Gość kup kwiaty i napisz
na karteczce

Gość dorcia33
Wcale nie jest to glupie pytanie.Ja tez nie docenialam swoich rodzicow,wiadomo czlowiek dojrzewa do wszystkiego.Nie wstydz sie powiedz jej to poprostu kiedy sie spotkacie,na pewno sie ucieszy.Moim rodzicom co prawda nigdy tego tez nie poowiedzialam ,ale wiem ,ze oni to czuja,bo tata mi powiedzial,ze wie,ze chce dla nich jak najlepiej.Po moim zachowaniu i postepowaniu poprostu to zrozumieli.

Gość oszamalaka
ale mi chodzi o takie dłuższe wyznanie - mam już w głowie ułożone mniej więcej... za co chcę przeprosić, za co podziękować itd itd... trochę tej makulatury zmarnuję - to będzie raczej list, a nie karteczka "i love you"...

Gość oszamalaka
dorcia - tylko ja sie w zyciu na to nie zdobędę.,... nie dam rady jej powiedzieć! zatnę się w połowie peirwszego zdania, poryczę się, albo po prostu spękam.. :( stad pytanie, czy w liscie wypada... :(

Gość mmmmama
miałaś okazje powiedzieć jej to w Dniu Matki...

Gość oszamalaka
czy moze rzeczywiscie lepiej poczekac, az dojrzeję do tego, zeby o wszystkim powiedziec? tylko boje sie, ze moge nei zdarzyc :(

Gość oszamalaka
mmmmama okazji jest peeeeelno. neidlugo moje urodziny - to juz jest wielka okazja... ona mnie rodzila i pokochala od tego dnia przeciez

Gość dorcia33
Ja zdobyłam sie na urodzinach,moze nie na wyznania milosne,ale wycałowałam rodzicow,taka mialam potrzebe.Bylam po kilku drinkach wiec nie krepowalam sie.Ciesze sie,ze to zrobilam ,niech rodzice wiedza jak bardzo mi na nich zalezy.

Gość xyxx
Ja napisałabym w liście ! W ogóle to świetny pomysł :) Gratuluję

Gość oszamalaka
czyli lepiej powiedziec, prawda?? ciezkie to bedzie..

Gość oszamalaka
xyxx i co z tego, ze pomysl mam? od 4 lat nei moge sie na to zdobyc :((

Gość dorcia33
Jesli czujesz potrzebe powinnas sie zdobyc i tyle.

Powoli dojrzewasz do tego. Szkoda, że ja mojej matce i ojcu nie mam za co dziękować. Zazdroszczę Ci bardzo.

Gość taka jedna która żałuje
... ja nie zdobyłam się na takie wyznanie, nie byłam i nie jestem matką, ale żałuję, że nie powiedziałam mojej mamie jak bardzo ją kocham i że wiem ile dla mnie poświęciła, nie zdobyłam się na to w 2002 roku, mimo, że wtedy już była bardzo chora, a teraz z perspektywy czasu i swojego "dorosłego" życia widzę, że byłam całym jej światem...