Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ojn

Sam nie mogę w to uwieżyć ?? 5 dni wiele wydarzeń

Polecane posty

Witam na wstępie napiszę że nie wymyśliłem tego co tu napiszę : Mam 22 lata 5 dni temu poznałem 19 letnią laskę u znajomej u której robiłem kompa. Od samego początku dziwnie się na mnie patrzyła i uśmiechała się. Nie odzywała się za bardzo a jeżeli już to tylko gdy pytałem o kompa. Powiedziała mi jeszcze co robi u mojej znajomej i na jak długo zostanie. Mianowicie 2 tyg bo tyle będzie pilnowała jej dzieci. Zauważyłem u niej przebity język i powiedziałem że fajnie to wygląda a ona mi go pokazała ;] i powiedziała że jest bardzo długi heheheh. Gdy skończyłem robić kompa Zosia moja kumpela poprosiła o numer kom. do mnie na wypadek kolejnej awarii. Podałem jej go a ta 19 letnia laska zapytała czy może pisać jak będzie się nudziła a ja na to że jasne o każdej porze. :) I tak się to zaczęło : Zanim doszedłem do domu wysłała mi parę sms z nich dowiedziałem się że się nudzi wieczorami i nie ma co robić nawet z kim na piwo wyjść i żę jestem 2 osobą jaką poznała będąc u mojej kumpeli. Powiedziałem że ja jestem zawsze otwarty na nowe propozycje dodałem że jeszcze nie ide do pracy bo nie dawno z wojska wyszedłem i mam sporo czasu wolnego wieć jak chce to nie ma sprawy. Mogę z nią pisać sms czy też się spotkać. Nie traciła czasu napisała mi czy całowałem się z laską która ma przebity język a ja na to że nie bo nie znam żadnej takiej a ona to może byś ze mną spróbował ?? Czytając tego sms zaczerwieniłem się i nie wiedziałem co mam odpisać przecież mam Dziewczynę i jestem z nią od 4 lat i nie wiem czy mógł bym to zrobić. bo bóg wie jak się to skończy:/ Przemyślałem wszystko. Cóż wieczorem jednak odpisałem że może do mnie przyjść i czekam na nią po 22 ale tak żeby nikt nie widział bo nie chce zęby ktoś ją widział i żeby nie powstały plotki jak do mnie będzie szła. Zaprosiłem ją i przyszła otworzyłem piwo i zaczęliśmy rozmawiać o wszystkim a za razem o niczym powiedziała mi że chyba się krępuje a ja na to że tak i przepraszam za to ale pierwszy raz ktoś mi proponuje bezpośrednio pocałunek. A ona że to będzie czeski film nikt się o niczym nie dowie!!!! Uśmiechnąłem się a ona wsadziła mi swój język do buzi mój kolega którego miałem w bokserkach od razu staną a ja byłem totalnie skrępowany.. Pomyślałem sobie że co ze mnie za facet jak tego nie wykorzystam?? Siadła na mnie i zaczęła mnie całować po buzi po uchu po szyi i czułem że przejęła całkowicie inicjatywę i wszystko co mogłem zrobić to jedynie złapać ją za jej tyłek na nic innego mi nie pozwalała. Zapytała mnie jest atrakcyjna a ja że tak i podoba mi się i świetnie całuje a ona że to nie wszystko pokaże mi coś innego mianowicie wzięła moją głoń i środkowy palec włozyla sobie do bózi aż dotknoł jej gardła bardzo głęboko. (MOJA LASKA TEGO NIE UMIE NAWET LODA MI NIE CHCE ROBIĆ BO MÓWI ŻE NIEE!!!!!!!! ) wieć cóż uśmiechnąłem się i powiedziałem czy potrafiła by tak z moim PTASZKIEM a ona że hmmmm musi się zastanowić czy warto bo mnie nie zna ;] Heh pomyślałem sobie że niezłe z niej ziółko ale co tam :) raz się żyje dodam tylko że ona ma chłopaka ale do tej pory nie przeszkadzało jej mnie całować . Nie pozwalała mi włożyć sobie ręki za majti żeby dotknąc jej muszelki ale sama swoje palce dyskretnie za moje bokserki wkłądała. Wydawała się być zamyślona więc zpytałem o czym myślisz?? A ona może to głupie ale myślę czy masz większego jak mój facet?? Nie zle pomyślałem sobie. Bóg dał mi co dał a dał sporo może to nie sprzęt jak u Murzyna ale jest nie żle ;] i odpowiedziałęm skromnie żenie miezyłem go nigdy a ona że sobie zobaczy heh ja na to nic nawet się nie ruszyłem a ona włożyła mi za bokserki cała dłoń.:0 I masowała go aż byłem na prawdę ostro podniecony znałem ją wtedy 1 dzień!!!!!!! POWIEDZIAŁEM że nie wiem ile tak wytrzymam ale chciał bym ją poczuć a ona że może innym razem bo teraz musi iść bo jej chłopak ma dzwonić a ona nie ma ze sobą fona:/ A ja na to że trudno ale może się zobaczymy jutro?? A ona na to że nie może dopiero za dwa dni. :/ Wieć powiedziałem że ok jak zechcesz się ze mną zobaczyć to mi napisz sms . CDN. NA dzisiaj to tyle bo nie dam rady ospiac tych wydarzen z 5 dni

Gość Martusiaaa1989
Jesteś pojebany koleś:P jestes zwykla meska ku..rwą ;)