Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

infantee

zapłodnienie dzień po miesiączce??

Polecane posty

Dziewczyny mam ogromny problem. Biorę stedirill 30. Po 1 opakowaniu okres z odstawinia wystąpił w 4 dniu od odstawienia (w czwartek) i trwał ok 5dni(do wtorku) W poniedziałek tj w 4 dniu miesiączki powinnam wziąć kolejną tabl, ale zapomniałam o niej. W środę mój facet się \\\'zapomniał\\\' i skonczył niestety we mnie. Od razu wskoczyłam do ciepłej wody, żeby temp. podwyższyć, i tak kilka razy. Wczoraj wieczorem (czwartek)wzięłam 3 tabletki stedirill`u. Tamp. wewntrzna rośnie do 37,3. Czy jest prawdopodobieństwo, że zaszłm w ciąże??? Odpiszcie, prosze..

Gość oj dziewczyno
to co piszesz świadczy o braku odpowiedzialności twojej i twojego faceta,po ile wy macie lat??...." ja zapomiałam- on się zapomiał, w czwartek- 3 tabletki= masakra!!! Jeśli chesz uchronić się przed ciążą to niestety trzeba myśleć głową i jeszcze raz głową. czy mogłaś zajść w ciąże? -nikt ci tu nie odpowie bo każdy organizm jest inny- może tak może nie....czas pokaże...ale masz wielkie szanse. ps. a skąd ten pomysł z gorącą wodą?- jedzie mi średniowieczem :)

ja juz takie glupoty czytalam ale wierz mi ty ta glupote teraz przewyzszylas ty jestes nie normalna do ksiazek a nie do wanny a po h**j wzielas 3 tabletki i ta goraca wode hahahahahah

Temperatura podwyższona zabija plemniki- stad ta gorąca kąpiel. Metoda Yuzpe...zapoznajcie się, a potem oceniajcie.

Gość oj dziewczyno
a skąd te informacje o podwyższonej temp??- z forum czy od prababci?? gdyby ta metoda była skuteczna nie wymyślonoby innyćh środków antykoncepcyjnych bo wystarczyłby się wykompać i po sprawie :)) zalecam więcej zaglądać do książek i uczyć się i uczyć!!!!

Gość oj dziewczyno
a co do metody Yuzpe - to możesz naprawdę rozwalić sobie hormony i również nie masz pewności ,a skutki mogą być opłakane :( nie ryzykuj tak więcej!!!