Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniulka............

Dziwne uczucie po piciu swiezych sokow

Polecane posty

Gość aniulka............

2 tygodnie temu kupilam skowirowke...robie sobie codziennie swieże soki i po tych sokach strasznie dziwnie sie czuje...mam wzdecia, ide do ubikacji albo nawet kreci mi sie w glowie i mam lekka goraczke...czy to mi minie pozniej czy moze powinnam przestac pic te soki? :(

Gość Karolina1993148
Dziwne objawy... Może dawno nie jadłaś ani nie piłaś świeżych owoców i warzyw tylko takie mrożonki i soki ze sklepu? I dlatego? Ja bym radziła iść do jakiegoś lekarza.

Gość mozee
masz cos z zoladkiem albo z watroba i soki ci podrazniaja? nalepiej idz do lekarza

Gość wszystko możliwe
ja w ogóle nie mogę żądnej surowizny jeść ani pić - ale to tylko taka uroda, tzn. nie jestem na nic chora, wszystko funkcjonuje normalnie. Mimo, że żywię się głównie kluchami i słodyczami :-) -wyniki badań (morfologia) mam zawsze dobre, czuję się dobrze. A może nie myjesz dobrze tych owoców?

organizm sie oczyszcza i dla tego tak się dzieje morze potrwać tydzień lub miesiąc zależy w stopniu od organizmu jak bardzo jest zanieczyszczony

Gość a tam oczyszczanie
szkodzą ci surowe owoce i tyle,ja tez nie mogę,nie mdleję,za to biegunka mnie rozwala.