Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze Was bardzo ja

Proszę o modlitwę.

Polecane posty

Witam, Mam problem, z którym sama sobie nie radzę. Mianowicie za kilka dni wkraczam w 7 miesiąc ciąży. Moim problemem jest palenie papierosów. Co prawda, przerzuciłam się na dużo słabsze, teraz staram się palić mimo to coraz mniej, ale nawet nie macie pojęcia jak bardzo pragnę rzucić palenie. Za każdym razem kiedy mam cheć zapalić papierosa staram się wstrzymywać jak najdłużej, ale w koncu nadchodzi moment kiedy po niego sięgam. Nawet nie macie pojecia jak bardzo serce mi się kraja kiedy się zaciągam, kiedy trzymam papierosa w ręku, zerkam na mój brzuszek, w ktorym jest moja mała królewna. Chciałabm Was prosić o modlitwę, o siłę dla mnie w pokonaniu tego strasznego nałogu, ktorym tak bardzo krzywdzę moją córeczkę:(:(:(:( Mogę na Was liczyć?

pomożecie??

Gość oliczek policzek
wiesz co? ty nie mozesz wytrzymac bez papierosa i sobie ulzysz jak zapalisz. A pomysl co mysli dziecko- chciałoby aby w brzuszku nie było dymu, a ten dym mu wchodzi i co biedaczek ma zrobić? jest uzalezniony od tej baby któramu do brzuszka wpuszcza dym, to to babsko nie ma sił by poprostu pomyslec o kims drugim a nie tylko o sobie.

Gość ty lepiej pros o modlitwe
zeby dziecko bylo zdrowe

Gość ja pirdziu
no to skoro tak ci się serce kraje jak trzymasz tego papierocha to trzeba go wtedy wywalić no :O jezuuu co za ludzie... Właśnie dziś mijałam taką jedna... wyszła aż biegiem z urzędu i z telepiącymi się rękami prawie zjadła papierocha, a brzuch ogromny...

Gość skoro nie przekonal cie
fakt, ze mozesz urodzic chore dziecko z waga urodzeniowa, ktore bedzie chorowite i ktore teraz cierpi bo wdycha dym do niedorozwinietych pluc to czemu liczysz na obcych ludzi?

Gość to ja też proszę o modlitwę
bardzo chcę schudnąć, ale nie mam tyle samozaparcia, aby wytrzymać na jakiejkolwiek diecie, nie mówiąc już o ćwiczeniach.... 😭

Gość olaboga święta
ty cierpisz bez fajki więc zapalasz ja i po problemie, a dziecko? a ono cierpi i nie może sobie ulżyć.

Gość dfbssd
tu modlitwa nie pomoże. Nie zrzucaj twojej nieodpowiedzialności na innych ludzi prosząc o modlitwę. Myslisz o dziecku,a palisz... ja też paliła, ale przed zajściem w ciaze rzuciłam.

Gość slepaczka
prosze o modlitwe by dziecko było śliczne i zdrowe. Zdrowo się odzywiam, dbam o dziecko w brzuszku, nie piję i nawet nie wacham dymu i wina, duzo wypoczywam, nie denerwuję się, zazywam witaminy, badam się, rozmawiam z brzuszkiem, kocham je. Mimo to chce prosić tez o modlitwe by dziecko mimo to było zdrowe. A autorka niech raczej prosi Boga o przywrócenie rozumu o ile w ogóle posiada mózg.

Gość do ciebie umieram nie martw si
Nie ma co obarczac problemem autorki. Każdy jest kowalem swego losu.przeciez nie wszystkie dzieci musza rodzić się zdrowe prawda? Przeciez jej dziecko moze urodzić sie choro skoro ona tego tak bardzo chce. Nie zabraniajcie jej trucia dzieciatka. Nie pali, cpa ipije, aha i wachanie kleju też może być ,a co prawda? raz się zyje, co tam dziecko, potem będziesz się martwiła o niego, o ile wogóle.

Gość i amen
Nie rozumiem tego... Ja też paliłam, ale jak zaszłam w ciążę, to natychmiast rzuciłam. Nie było siły, żebym nie wytrzymała. W końcu chodziło o moje dziecko. I tak do dziś nie mam pewności czy to, że paliłam wcześniej przez wiele lat nie wpłynie jakoś na moje dziecko i jego rozwój. Tu nie ma się co modlić, tylko rzucić i wytrwać. Jak się nie dogadasz sama ze sobą, to ci żadna modlitwa nie pomoże. To ty musisz chcieć 🖐️

Zamiast być dla niej oparciem - marnym, ale zawsze - Wy jeszcze bardziej ją dołujecie. Przecież napisała, że wie, ze robi źle, ale to jest silniejsze od niej. Zachowujecie sie jakbyście nie mieli żadnych słabości. żadnych nałogów.

pomodlę się dla twojego dziecka, bo dla ciebie nie warto

Gość oliczek policzek
bo nie mamy nałogów.My mamy rozum.

Gość 02.02.07
ja palilam przez 11 lat od ponad 7 paczke dziennie a gdy dowiedzialm sie ze jestem w ciazy rzucilam od razu nawet nie zapalilam po wyjsciu do lekarza na pozegnaie:) ale nie zamierzam cie tu ktyrykowac, ode mnie masz zdrowaske i wloz wiecej sily w rzucenie!

Gość oliczek policzek
znam małżenstwo gdzi mąz brał razem z zona kwas foliowy aby dobre było nasienie. Ja np. brałam kwas foliowu rok przed zajsciem w ciążę, tak na wszelki wypadek. Trzeba o siebie dbać.

Gość o moj boshheeee
nie rozumiem jak chęć palenia może być silniejsza niż chęć aby dziecko było zdrowe. jesteś egoistką i nie zasługujesz na modlitwę:o wiesz że krzywdzisz dziecko ale i tak je krzywdzisz więc jak inaczej można nazwać kogoś takiego. nie ma usprawidliwienia dla takiego zachowania. i nie wciskaj kitu że bardzo się starasz bo takie gadanie jest jak dla mnie gówno warte.

Gość oliczek policzek
nawet jak kwas foliowy nie działa na nasienie to chodzi tu o fakt ze przynajmniej starał sięten chłopak by było wszystko jak najlepsze:0 mnie tez to rozbawiło, ale co tam , nie będe sie z nim wykłócac:) I tak pierwsze poroniła więc przy drugimpewnie brał wszystkie witaminy dla kobiet;)

Gość 02.02.07
przedewszystkim na modlitwe zasluguje kazdy. takie jest moje zdanie i wcale nie jestem fanatyczka religijna. mysle, ze najbardziej zasluguje a przynajmniej najbardziej tych modlitw potrzebuje jej dziecko ktoro w tym wszystkim ucierpi najbardziej.

Gość oliczek policzek
mnie kusiło na słodkie, ale umiałam się wpowtrzymac mimo iz potrafiłam zjesc czekolade jednym susem. W ciązy nawet nie chciałam patrzec na słodkie i nie dlatego ze mnie odrzuciło- absolutnie nie. Tylko dlatego ze wiem ze to mogłoby zaszkodzic dziecku. Więc jak nigdy kupiłam mleko którego nienawidze, kakao rozpuszczalne , i heja przezuciłam sie na nabiał i owoce. Na wafelki czekoladowe teraz dopiero sobie pozwalam bo sj po nich poczuję, no i dziecko lubi słodkie. No ale do 6miesiąca zero słodkości.Wtedy dziecko się rozwijało i musiało miec wszystko najlepsze.

Gość oliczek policzek
a ja sie modlę ,aby juznigdy w telekspresie nie było reportarzy o dziecku bitym o kaloryfer przez pijanych rodzićów, itp.

Gość masakra ten temat...
znam kilka dziewczyn które paliły przed ciążą - moja najblizsza przyjaciółka paliła przez 8 lat nałogowo i w ciazy przestała natychmiast dlatego prosze nie pisz mi tutaj że naprawdę się starasz wstrzymywać....gdyby naprawdę zależało Ci na córce to nie miałabyś najmniejszych problemów z rzuceniem. regularnie zatruwasz dziecko dla pieciu minut przyjemnosci i liczysz na cud?? żałosne naprawdę....

Gość oliczek policzek
a moze odciąc jej pieniądze na fajki? gdzie jest mąz? dlaczego nie alarmuje?

Gość frty
kopa w d*** bym ci dała a nie modlitwe