Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frtgyhuji

Łódź

Polecane posty

Gość frtgyhuji

Słuchajcie na jakiej stacji najlepiej wysiąść w Łodzi... jeśli chcę się dostać na ul. Legionów ? Chodzi o PKP (Łódź Fabryczna, Kaliska...) Z góry bardzo dziękuje za odp.

Gość na fabrycznym

Gość mozna ale ciezko bedzie to zre
fabryczna

Gość ja wysiadlam na lodzi fabryczn
Bylam ostatnio w lodzi bo chcialam zwiedzic słynna piotrkowska i manufakture i na dworcu chciałam kupic bilet do łodzi kaliskiej a pani zdziwiona wiec jej mowie ze chce zwiedzic łodz i pojechac do manufaktury i dala mi bilet do łodzi fabrycznej , dzieki jej za to )))

Gość kalinka lub
o ja tez mam pytanie jesli chce sie dostac na lotnisko to na ktorej stacji lepiej wysiasc? i ile czasu zajmuje dostanie sie taksowka ze stacji na lotnisko?:) dziekuje:)

Gość frtgyhuji
dziekuje Wam kochani! A nie orietnujecie się czy z Legionów daleko na ulice Sienkiewicza?

Gość mozna ale ciezko bedzie to zre
jak lotnisko to kaliska(zdecydowanie szybcjiej)

Gość frtgyhuji
Nie nie chodzi o lotnisko. Potem z tych Legionów - chce dostać się na Sienkiewicza. Czy trudny dojazd jest i czy to daleko. Pierwszy raz tam bede.

na lotnisko to na kaliskiej z legionow na sienkiewicza to niedaleko chociaz zalezy na ktory numer, ale z fabrycznej na sienkeiwicza to ok 10 min pieszo

a poza tym spr sobie na mapie, poruszanie sie po lodzi jest latwe bo wiekszosc ulic sa prostopadle

Gość kalinka lub
dziekuje a jak dlugo sie jedzie z tej stacj na lotnisko? i czy taksowki czekaja na stacji? przepraszam ze tak dopytuje ale nigdy tam nie bylam to pierwsza moja podroz z lodzi:)

Gość frtgyhujirf
Juz patrzałam na mapkę :) więc spoko. Tak jak piszesz Elinka - ulicę są prostopadłe względem siebie. Tak czy owak - z dojazdem będzie ok .:) A jeśli chodzi o nr to (Sienkiewicza - SWSPiZ - Uczelnia) Dzięki za pomoc!