basia55 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 kiedy mogę zajść w ciąże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak będziesz miala owulację Napisano Czerwiec 5, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia55 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 to znaczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość napisz coś więcej o sobie Napisano Czerwiec 5, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kurde na biologi mówili o tym Napisano Czerwiec 5, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kurde na biologi mówili o tym Napisano Czerwiec 5, 2009 http://dziecko.onet.pl/1208858,kalkulatory.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ppp7 Napisano Czerwiec 5, 2009 ja Ci pozwalam, więc możesz nawet teraz, ale może lepiej mieć skończone te 15 lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia55 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 mam 24 lata mam już córeczke ma trzy latka i staramy sie o drugie co drugi dzień sie kochamy i muj mąż sie spuszcza okres mam nie regularny . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość napisz coś więcej o sobie Napisano Czerwiec 5, 2009 basiu czasami tak jest że mamy problemy z zajściem w ciąże z kolejnym dzieckiem...radziłabym ci zrobić badania hormonalne... ja po drugom dziecku również nie mogłam zajść bo miałam podwyższona prolaktynę a wcześniej nie miałam żadnego problemu ani z hormonami a przy tym z zajściem w ciążę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia55 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 aha a powiedz mi jak rozpoznać że są dni płodne i niepłodne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość napisz coś więcej o sobie Napisano Czerwiec 5, 2009 poszukaj w wyszukiwarce google o NPR( Naturalne Planowanie Rodziny) tam znajdziesz wszelkie informacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość napisz coś więcej o sobie Napisano Czerwiec 5, 2009 aaa...są również dobre książki o NPR Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia55 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 a po ilu dniach ma sie wymioty czy pojawiają sie odrazu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość napisz coś więcej o sobie Napisano Czerwiec 5, 2009 Nie ma reguły, u każdego jest inaczej….są osoby które nie mają żadnych objawów….każdy organizm jest inny i reaguje indywidualne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samasobie 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 basia55 piszesz że masz już dziecko a zadajesz pytania jak gimnazjalistka. sama powinnaś widzieć jak się czułaś w poprzedniej ciąży i kiedy miałaś wymioty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość napisz coś więcej o sobie Napisano Czerwiec 5, 2009 wpomniałaś wcześnie że cykle masz nieregularne ....napisz coś więcej...i jak długo się staracie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach