Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorixonik

czy robie zle

Polecane posty

Gość dorixonik

czesc mam taki problem otoz w wolne dni lub po szkole jezdzimy z kolezankami do centrum handlowego i podrywamy chłopaków zeby kupowali nam lody i inne rzeczy i ostatni poznałysmy takiego fajnego chłopaka tak ze 35 lat był bardzo miły zaprosił nas do restauracji niestety miałam pecha i spotakłam moja mame była bardzo zła kiedy mnie zobaczyła w jego towarzystwie zabroniła mi sie znim widywaci co gorsza z moimi kumpelami jak jej wytłumaczyc ze nie robiłam nic złego dzisiaj piatek a ja mam szlaban :(

Gość dorixonik
za kolacje zrobilismy mu loda w kibelku i bylo super

Gość ja na miejscu matki to jeszcze
bym ci łomoty spusciła przy tym towarzystwie wtedy sama nie chciałabyś sie z nimi juz widywac :O :O A potem sie słyszy o gwałtach,przetrzymywaniach ,porwaniach itd itp

Gość 1234567.........
ile masz lat ? jeśli jesteś nastolatką to nie dziw się reakcji mamy że nie podoba jej się że przebywasz w towarzystwie faceta 35-letniego....a jak myślisz dlaczego facet w tym wieku był dla Was tak miły hmmmm ?

Gość ćwikła
a to nie był brat jednej z koleżanek? :)

Gość dorixonik
placil 25 zl z lache

Gość zrozum dzieciaku ze zaden
normalny 35 latek nie kupi dziewczynce loda ot tak za free !:O Facet liczył na jakiś rewanż a wy myslałyscie ze on tak sobie z sympatii ..aaha //// Ja tez bym cie chyba nawet sprała .

Gość dorixonik
mam 16 lat i poznałysmy go tam ja nie robiłam nic złego tylko tam byłam zawsze tak robiłysmy z nudow

Bez obrazy,ale to takie niewinne początki sponsoringu u nastolatek...A co będzie za rok.dwa?Będziesz dawać doopy za rower górski albo łyżworolki?

Gość dorixonik
mam 16 lat i poznałysmy go tam ja nie robiłam nic złego tylko tam byłam zawsze tak robiłysmy z nudow dla kasy

Gość dorixonik
mam 16 lat i poznałysmy go tam ja nie robiłam nic złego tylko tam byłam zawsze tak robiłysmy z nudow dla kasy, no i wiadomo, kazda z nas przeciez po cichu marzy o szybkim numerku w kibelku z nieznajomym

Gość dorixonik
mam 16 lat i poznałysmy go tam ja nie robiłam nic złego tylko tam byłam zawsze tak robiłysmy z nudow dla kasy, no i wiadomo, kazda z nas przeciez po cichu marzy o szybkim numerku w kibelku z nieznajomym.a to że obłapiali nas przy tym starsi panowie...dwaj za paczkę Nimm2 albo lody włoskie,to przecież nic złego

Gość eh....
tepa prowokacja

Gość markietowcy12345
nie zaraźcie go syfem, bo szkoda tego porządnego chłopa (nie chodzi po burdelach tylko w porządniejsze miejsca)