Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sandra_z_Mazur

Jak on mnie mógł zostawić dla takiej dziewczyny?

Polecane posty

Gość ujmę to tak
dokładnie...dlatego może zanim jakąś skrytykujemy przyjrzyjmy się swojemu wnętrzu? oglądał ktoś "płytki facet" może Twój facet autorko wolał Ją bo ma w sobie to coś czego ty nie masz? a może byłaś tylko ozdoba? ja powiem tak, po tym co przeszłam nigdy już nikogo po wyglądzie nie ocenię.

ujmę to tak - jak to Ty mu powiedziałaś o tym, że tamta odstawiła tabletki?

A poza tym, nie wpierajcie mi, ze mogłybyście/moglibyście być z osobą, która Wam się nie podoba. A gusta są bardzo różne...

Gość rydrd
Widzisz ona nawet nie potrafi czytac ze zrozumieniem. Dlatego ja daje sobie siana z nimi hehehe

Ujme to prostym jezykiem, bo widze ze moga byc klopty ze zrozumieniem. Milosc to wyzszy stopien wtajemniczenia niz obciaganie fleta 7 razy w tygodniu. Nie kazdy na nia zasluguje.

Gość jak zobaczyć te foty
Jak je zobaczyć?nie otwierają się

Gość ujmę to tak
nie... po narodzeniu dziecka, gdy on już się pogodził z faktem że wpadli(choć dzieci nie chciał mieć) powiedziała mu że ta ciąża była zaplanowana przez nią, że oszukała go jak mówiła ze bierze tabletki.Stracił do niej zaufanie na stałe. Number stadion ja tu bym jeszcze dorzuciła fakt że ze swoja chucią warto jest walczyć w imię czegoś cenniejszego.Ludzie którzy sie oszukują i sa ze sobą tylko z powierzchowności nie zasługują na to cenne uczucie.

po prostu kazdy ma inny gust i w dupie czy innym tez ta osoba bedzie sie podobac,najwazniejsze zeby nam sie podobala i nas pociagala a walic innych... ja mam mezczyzne ktory ideala XXI wieku nie przypomina,nie jest pustym macho po solarium z zelem na ryju.jest sliczny i bardzo podniecajacy ,bardzo inteligentny.jemu tez od zawsze bardzo podobaly sie dziewczyny ktore takze nie przypominaja idealow XXI wieku,o twarzach gdzie wszystko jest sredniej wielkosci,takich ala kozuchowska:)nie wyobrazam sobie jak moglabym byc z kims kto mi sie w ogole nie podoba:-Oto byloby chore:-O

Ujme to tak zgadzam sie ;) Hheehe cos temat padl chyba. Mam takie pytanie !!!!! Jak to jest kurwa wrzucac cudze zdjecia do internetu bez czyjegos pozwolenia ?????!!!!!

Gość do Sandra z Mazur
Wczoraj jakaś zakładała temat podobny ; co myślicie o dziewczynie waszego ex.Poczytaj sobie ,tam niektóre piszą dlaczego.Nie widziałam fotek,ale tak to już teraz jest.Facetów porąbało zupełnie i sami nie wiedzą o co im chodzi.

Gość do number station
Tak jak na NK ,mnie też wrzuciła jedna moje stare foty i co mam jej zrobić ?

No tak tylko one nawet nie znaja tej dziewczyny a wypowiadaja sie na podstawie zdjec. To juz chyba kompletnie trzeba miec nasrane we lbie.

Oczywiscie gusta sa tez rozne ale one i tak tego nie zrozumieja szkoda zachodu. Ja bym zabil jakby ktos bez pozwolenia pokazywal moje zdjecia.

Gość ujmę to tak
nie to ładne co ładne tylko to co się komu podoba

Gość DavidDaveDejv
Sandrunia, nie martw się chłopy myślą tak : Nieważne że potwór byle miał otwór :)

Gość DavidDaveDejv
Ale ja tam wolę i ładniejsze i niegłupie .Dla chcącego nic trudnego.Pozdro

ujmę to tak - a o to chodziło z tymi tab., myslałam, że to Ty mu o tym powiedziałaś. nie to ładne co ładne tylko to co się komu podoba Jesli chodzi o tą wypowiedź to zgadzam się z Tobą w 100%. Każdy ma inny gust.

Gość do ujmę to tak
To inny temat niż Sandra,ale chciałem napisać że wiele kobiet tak robi,żeby wrobić faceta w dziecko.Bogaty znajomy został okłamany w ten sposób,ale ona chciała jego kasy i specjalnie oszukiwała z tabl.

Gość ujmę to tak
wiem... ale i dlatego że same chcą bachora a partner niekoniecznie... a że to obłudnice to łudzą się ze facet pogodzi się z faktem posiadania dziecka... to tak jakby on podał tamtej pigułki poronne i liczył ze ona się ucieszy... obłuda i kłamstwo.. dobrze że ją zostawił... a takie kobiety są żałosne, właśnie przez takie babsztyle wstydzę się tego ze jestem kobieta....:(

Dużo kobiet tak robi! Zauważyłyśmy z koleżankami taką pewną prawidłowość...ładne dziewczyny z naszej podstawówki są bezdzietne, mają jakieś tam związki, mężów, choć nie wszystkie, za to te brzydkie, to już w wieku 19lat wszystkie były dzieciate i zamężne. Co o tym myślicie?

Gość on do kicia119
Myślę że masz rację , choć nie zawsze to reguła ,ale patrząc po znajomych to w większości tak jest

No właśnie tak mi się ostatnio zaczęło wydawać. Chociaż, oczywiście, nie jest to reguła.

Gość w33wdsd
a moj po mnmie tez znalazl sobie brzydka do tego gowniare a ja na powodzenie nie narzekam...znam swoja wartosc ..

Gość w33wdsd
kicia119 Dużo kobiet tak robi! Zauważyłyśmy z koleżankami taką pewną prawidłowość...ładne dziewczyny z naszej podstawówki są bezdzietne, mają jakieś tam związki, mężów, choć nie wszystkie, za to te brzydkie, to już w wieku 19lat wszystkie były dzieciate i zamężne. Co o tym myślicie? tez to zauwazylam;/;/;/;/

nie widzialam fotek ale cos mi sie zdaje ze facet normalnie mysli i mial dosyc laleczki z ktora nie mozna sie dogadac. czytajac twoje posty sprawiasz wrazenie osoby zadufanej w sobie, plytka myslacej i monotematycznej. moze chcial kogos na swoim poziomie intelektualnym? albo ona miala w sobie \'to cos\'.? druga wersja jest taka ze facet chcial sie osiedlic w zyciu i wybral sobie taka ktora go nie zdradzi i bedzie przy niej bezpieczny. w kazdym badz razie autorce zalecalaym wiecej pokory bo z takim mysleniem to nawet twarz monici bellucci nie pomoze.

Gość D.do depeche15
OK,ale o co Ci chodzi z tą fotką ,bo jest b.ładna(voila oczywiście)To Ty ?

Gość Anseis
Jeśli zna ją dopiero miesiąc i zostawił Cię dla niej to znaczy że jest nią zauroczony. Nie widzi tych wszystkich mankamentów które Ty dostrzegasz. Z doświadczenia mojej mamy mogę potwierdzić że faceci nie zawsze zostawiają nas dla młodszej lub ładniejszej. Moja mama jest dużo bardziej atrakcyjna babką niż obecna jego partnerka (niska, ze sporą nadwagą, niechlujna, w jej domu szklanki przykejają się do blatu) Nie można zagłaskać faceta i być za dobra. Wtedy stajemy się nudne:) Nie można przesłodzić:P Nie przejmuj się. Znajdziesz kogoś wartego Twojej uwagi.