Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwinka2009

ZMĘCZENIE

Polecane posty

Gość malwinka2009

co robić, żeby nie czuć się ciągle zmęczona? przecież wiosenne przesilenie powinno już dawno minąć, kawę jak wypiję to jestem rozdrażniona, bez kawy ospała po pracy najchętniej bym ucięła sobie drzemkę a tak naprawdę nie namęczę się w pracy więc nie wiem czemu taka zmęczona jestem

Gość malwinka2009
to na pobudzenie?:) myslalam ze magnes na uspokojenie jest i na nerwy

Gość Oczy węża
Jakby powiedział lekarz:zbilansuj dietę i zażywaj ruchu na świeżym powietrzu. A magnez z wit.b to dobry pomysł. Kawa to wypłukuje.

Gość Oczy węża
Jakby powiedział lekarz:zbilansuj dietę i zażywaj ruchu na świeżym powietrzu. A magnez z wit.b to dobry pomysł. Kawa to wypłukuje.

za dużo mięsa i cukru powoduje właśnie zmęczenie czyli tak zwane zakwaszenie organizmu

Gość malwinka2009
dziękuje za brak zainteresowania jak widać jak się nie pisze za przeproszeniem o dymaniu to brak zainteresowania

Gość serafinka77
do malwinka... ja tez tak mam:((wiecznie zmeczona, nic mi sie nie chce...w pracy nie przemeczam sie za biurkiem- 9 godzin od pon.do piatku...czasem dluzej, ale wrecz nudze sie w pracy..chce zaczac kurs ksiegowosci, zapisac sie na basen, ale caly czas to odkladam, bo jak wracam po pracy nie mam na nic ochoty:( gotuje obiad, ogladamy z mezem film i idziemy spac:(( nawet na seks nie mam sily:(((maz mi sie ostatnio w zartach zapytal, czy pamietam jak jego penis wyglada, hahah pogoda tez wprawia w depresje:(((

Gość malwinka2009
no dokładnie 8 godz na biurkiem tez czesto się nudze:) potem obiad sprzątanie i film z facetem i spać

Gość serafinka77
haha...malwinka, moze mamy za nudne zycie...i jestesmy zmeczone nuda, bo ona bardziej meczy niz ciezka praca:)