Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co uwazacie o moich oczach

jak mam malowac cozy, mzoe wy mi pomozecie

Polecane posty

Mam oczy koloru 'nijakiego', nie wiem jak je malowac, w dodatku mam worki pod oczami!! Ograniczam sie najczesciej tylko do tuszu, czasami kredka, a chcialabym jakis cien kolorowy sobie na powieki nalozyc, ale mam wrazenie, ze nic nie pasuje, przy fioletach wygladam jakby mi ktos sliwe podbil! Daje zdjęcie: http://i325.photobucket.com/albums/k392/moniakociara/oczy.jpg?t=1244210676

Gość no cos tyyyy...
masz sliczne oczy... gdzie te wory? mysle ze po prostu brak ci wprawy w malowaniu, fiolety powinny ci pasowac, a najbardziej widze cie w makijazu smokey, cos jak to http://bethbenderbeauty.files.wordpress.com/2007/07/beauty-blog-smoky-eye.jpg takie piekne oczy trzeba podkreslac :) zakrec sie na forum wizaz, tam znajdziesz troche wskazowek i podlapiesz techniki makijazu

Gość skokkk
oczy masz nie nijakie tylko rewelacyjne i nie musisz ich malować.

widać że masz do tego ciemne brwi i wlośy. POlecam kolor na bank zieleń, brąz i złoto... najlepiej łączyć koory, ciemniejszym od zewnątrz.. mam podobne oczy i to naprawdę podkreśla ich kształt. i nie bój się ich malować ciut wysoko od polowy do zewnętrzej strony powieki

Gość ale jak dodac to cos do paznok
mozesz kupic korektor pod oczy np z oriflame, ma bardzo fajne lekkie

Nie wiem, jak masz się malować, ale powiem Ci, że masz śliczne, seledynowozielone, kocie oczy.:D

ok, dzieki za rady dziewczynhy, zloty cien akurat mam, ale rzadko go uzywam :) A worki mam, i tzw doline lez czy jakos tak ;) Z tym korektorem pomysle.

przeczytalam sobie ten artykul, raczej nie cierpie na zadna z tych chorob, chociaz duzo soli wpierniczam. Ale za wszytsie rady jeszcze raz dziękuje i tak sobie pomyslalam, ze moze bym sie przeszła do profesjonalnej wizazystki aby ocenila moj tym urody, bo nie wiem 'czym' jestem, a wted latwiej byloby mi tez dobrac kolory cieni.