Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polka na studiachc

system nauczania w college za granica!! czy to normalne??

Polecane posty

Gość polka na studiachc

studiuje 1 szy rok, zostal mi jeden przedmiot do zaliczenia zeby zdac rok, ale tak siezastanawiam czy to normala metoda nauczania jaka prezentuje ten wykladowca, a wiec od poczatku roku bylo tak : przychodzimy na zajecia siadamy nauczyciel rozdaje materaly, daje nam ok. 15min na przeczytanie tego potem przez kolejne 15min tlumaczy co z czym i natepnie piszemy z tego sprawdzian! to jest szkola w UK, tylko ten jeden nauczyciel ma taka metode pozostali daja nam czas w domu na przyswojenie materialu, to jest moj glowny wykladowca wiec nie mam z kim o tym porozmawiac , al uwazam ze to nie jest normalna metoda nauczania zwlaszcza dla osob takich jak ja ktorych ojczystym jezykiem nie jest agielski!

Zachciało się wyjazdów za granice, to teraz masz :o Trzeba było siedzieć w Polsce ... gdybym nawet znał sposób jak możesz rozwiązać ten problem to i tak bym ci nie pomógł. Jesteś zdrajczynią ojczyzny, nie jesteś godna wypowiadać się lub pisać w języku polskim :o Jesteś zerem :o

Gość polka na studiachc
spierdalaj stary fiucie! kazdy ma prawo do wlasego zycia!

Gość polka na studiachc
chyba ty lizesz dupy w polsce, w przeciwienstwie do ciebie mam honor i nie jestem typowym "placzkiem",jestem normalna studentka

Gość ffgh
CzerwonyKanałCom jestes popierdolony 🖐️

Gość poadaj z tym wykladowca
na zachodzie sa o wiele normalniejsi i komunikatywniejsi niz nasi. Uswiadom go, ze angielskiego nie znasz biegle, moze bedziesz w trakcie lekcji zadac dodatkowe pytania W sumie jego metoda jest dobra, przynajmniej zmusza ludzi do koncentracji na zajeciach

Gość pogadaj z tym wykladowca
mysle, ze przynajmniej facet sie dowie, co kto wynosi z jego wykladu. Jesli on wie, ze nie jestes Angielką, albo ze tacy sie u niego zdarzaja, to w ogole nie widze problemu, to przeciez jest rowniez sprawdzian - informacja dla niego.

Gość polka na studiachc
no niby tak, ale mam duzo do poprawienia z tego przedmiotu a za kazdym razem jak mamy zajecia albo wykladowca ma klase i przychodze wtedy to mnie zbywa mowi ze zostawmy to na pozniej...... na jakie pozniej kiedy juz teminy koncowe sie zblizaja i nie wiele czasu mi zostalo:(((czuje ze chce mnie oblac