Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maargaretta

P0MOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Prosze wa o rade, poniewaz sama nie znam sie na telefonach ! Najbardziej zalazy mi zeby miaał fajny aparat, który bedzie robił ladne, wyrazne zdjecia! Cenowy mysle ze 200-300 Bardzo prosze o rade!

Gość wy to macie pomysły
NO PRZECIEZ CI NAPISAŁAM!!!!! SE K800i se kup bo dobry i niedrogi

Gość a jak juz kupisz iiii
zrobisz jakies fotki to wlec i nam pokaz :)

Gość wy to macie pomysły
SE ma aparat 3,2 mpix, lampę, zoom, zdjecia robi dobre, ma dobra baterie, dobre parametry i w zasadzie tylko jedną wadę

Gość wy to macie pomysły
k550i jest dobry, ale gorszy niz k800, jakbym miala wybierac sposrod tych dwoch, to tylko k800... ale... no wlasnie, k550 jest ladniejszy, zgrabniejszy i to jest ta wada k800, jest sporawy (no ale tez bez przesady) i taki średnio urodziwy natomiast wedlug mnie liczy się przede wszystkim wnętrze :)

Gość wy to macie pomysły
http://regmedia.co.uk/2006/08/03/se_k800i_1.jpg naprawde dobry telefon... i mozna na nim GG zainstalować ;) mozna pamiec karta rozszerzyc mozna go skonfigurowac by dzialal jak modem jak jestes w zasiegu UMTS to wideorozmowy mozna prowadzic dobra jakosc dzwieku dobra bateria

mas zracje , własndie dla mnie wyglada tez ma duze znazenie i podoba mi sie k550 rozowy jest taki słdki i dziewczecy ! a ile kosztuje około ten k800 ?

Pooglądaj sobie na allegro to bd mniej wiecej wiedziała jaka cena , jeszcze zależy czy chcesz nowy czy używany .

Gość wy to macie pomysły
tylko czarny i pi razy oko 300 bedzie kosztował jak patrzylam cene rok temu to bylo ok, 400-500, teraz nie wiem, w sumie moglabym ci opchnac bo mam, ale nie wiem, czy nie bede musiala go zwrocic bo nie wiem, czy z pracy nei zrezygnuje a to sluzbowy, pojakims czasei mozna odklupic ale nie wiem jak to by bylo... nie uzywam ggo w sumie ma simlocka plusa, i zainstalowane ggplus

Gość wy to macie pomysły
Blue jest troszke cegielka, ale naprawde jest dobry telefon :) a patrzenie na wyglad to jest troszke niepowazne... jak ci zalezy na wygladzie to kup sobie sama obudowe, bedziesz miala gadżet do pochwalenia się... :O i taniej wyjdzie

hmm tlyko wyglad mnie troeche nie zadowala , a mysliscie z ejelsi zdecydowałabym sie na k550i zalowałąbym ?, bo czytałąm opinie ze one ponoc siadaj i niechca sie właczac, ale sa tez i dobre opinie ? ;p wiec niewime...

wczytałam ze autorka zwraca uwagę na wygląd i chyba chciałaby bardziej kobiecy telefon , a ten jest raczej masywny

Gość wy to macie pomysły
ja tez jestem kobietą. wyglad sie dla mnie liczy ale drogie panie - ladny wyglad a pusto w srodku? nie widze sensu wydawania pieniedzy! no, chyba ze ma sie ich za duzo. k800, nic nizej, k810, k850... ale k550 jest juz stary i ma duzo gorsze parametry no ale wiesz - twoja decyzja Blue - nie bylo to personalnie do Ciebie :) tak ogolnie napisalam, a ze wczesniej do Ciebie, to tak wygladalo, sorry :)

Gość
nokia 5310, dodatkowo ma mp3, troche drozsza jest ale jak poszukasz to i za 300 na allegro znajdziesz