Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bluerapttor

wklęsłe rozciagnięte sutki

Polecane posty

Gość bluerapttor

witam, jak w temacie mam wklęsłe sutki i rozciągniętą , szeroko pigmentowaną brodawkę, dodatkowo sam sutek jest ciemniejszy od pozostałej czesci brodawki, dodam ze mam 26lat i raczej nic mi sie juz nie zmieni w tej sprawie samoistnie, czy są jakieś sposoby na taki stan rzeczy? ma ktoś podobny problem? wolałabym żeby były wypukłe tak wygląda to co najmniej nieestetycznie, nosze rozmiar 75C nie wiem czy to ma jakiś wpływ, dziekuje za ewentualne rady

Gość arnika___
mam ten sam problem ale nie wiem czy jest jakis sposób na to chyba raczej nie ma :(

Gość relanka
chirurgia plastyczna? nie znam innego sposobu

Gość piromanka....
pojęcia nie mam nie spotkałam się nigdy z czyms takim, nie chcę cie straszyc ale moze to jakies schorzenie, moze trzeba do lekarza?

Gość farmaceutka___
poprzedniczko nie przesadzaj to nie zadna choroba jesli mialaś tak zawsze, poprostu taki Twj urok, nie mam pomysłu niestety

Gość pi Pi Ri pi
moze jakaś rada a nie nie wiem nie choroba, ej też bym chciała wiedziec co w takiej sytuacji ktos sie wypowie?

Gość asko01
ja tez mam wklesłe sutki i nie jestem z tego zbyt zadowolona,ale to moze byc genetyczne ,i czy jest na to sposób?owszem jest!:) mozna kupic w aptece nie stosowalam i nie wiem czy cos pomaga..lub operacyjnie wyciagnac sutki...