Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loca66

Tez tak macie ?? jakas rada na to ??

Polecane posty

Gość loca66

Juz nie wiem sama co ze soba zrobic - czesto mam tz. dola bez powodu lub szybko sie wkurzam. I co najgorsza to to ze nie potrafie sie z niczego cieszyc :( tez tak macie ??

Gość wy to macie pomysły
tez tak mam :( czasami hypercaps pomaga (drozszy odpowiednik to deprim) ale lato idzie wiec trzeba uwazac bo uczucla na swiatlo

Gość wy to macie pomysły
no i jeszcze uspokajacze - jakiekolwiek ziolowe, perseny, kalmsy czy tego typu... doraznie pomoze

Gość loca66
czasmi jestez az ala na siebie bo zaczynam meczyc innych - nie potrafie docenic to co mam :( i nie wiem jak mam to zmienic :(

ja niewime dlaczego ale niraz mam tak ze płacze bez powodu , chyba chopdzi o to ze musze sie wyladowac:D

Gość loca66
hmm jesli chodzi o wyladowanie sie to ok ale ja juz zaczynam przeadzac i meczy nie to bo taka nie bylam :(

Gość loca66
w pewien sposob sie usprawiedliwiam - ze tesknie za domem (mieszkam zagranica) wrescie chcialabym mieszkac sama a nie meczyc sie z lokatorami itp. itd

Gość ewaaaaa_dumna
polecam Mg + B6 (hasco lek wroclaw) 60 tab

Gość wy to macie pomysły
wez se uspokajacze bedzie lepiej deprim pomaga, hypercaps, albo cokolwiek na bazie dziurawca

Gość loca66
pije melise albo biore czacami valeriane ale wiecie o co mi chodzi ze kurcze tak bardzo chcialabym to zmienic i nie wiem jak !!!!

Gość loca66
:) :(

Gość KingaN7971
Uzywaliscie leku o nazwie Hypercaps? No bo szukalam informacji na temat tego produktu i chcialam Was zapytac. Moze mozecie cos powiedziec mi o tym leku? Jest sens go kupowac, znacie jakies zamienniki? Tu przeczytalam troche danych o Hypercaps: http://www.listalekow.pl/hypercaps/ - uwazacie, ze mozna sie tym sugerowac? Nie chcialabym sie naciac i roztrwonic bezsensownie pieniazki, dlatego pytam Was o rade. Dzieki za wszelkie porady.