Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja nie moge....

Przesada,tylu ludzi w Polsce głoduje a te czubki wywalaja 11 mln na Kylie

Polecane posty

Gość ja nie moge....

:O Jeszcze teraz,podczas kryzysu,zamiast wydać tą kasę na jakieś zasiłki czy obiady dla dzieci :O:O Boże,w jakim kraju przyszło mi żyć :O

Gość J_Lo
niestety tak było i bedzie :o

Gość skndxnb
W Polsce nie ma głodu.To,ze ktoś jest niedożywiony nie oznacza od razu,ze głoduje.Osobom biednym opieka społeczna daje obiady za darmo,dzieci biedniejsze także mają obiady za darmo.A to,ze ktos nie zje sniadania lub kolacji to tylko z winy swojej,bo woli wydac peniadze na papierosy,kawę o alkoholu nie wspomne.To samo jest z dziecmi takich rodzicow.Byłaby mowa o głodzie w Polsce gdyby ktos naprawde nie miał nic do jedzenia przez większa częsc swojego zycia i to nie ze swojej winy.

Gość ja nie moge....
Jeszcze zrozumiałabym jakbyśmy byli bogatym krajem,a Kylie była jakąś supergwiazdą typu Jackson czy Madonna,ich zna kazdy i są megapopularni,a ona nie tak bardzo i chyba nie było to za ciekawe show :O Kim ona jest żeby jej tyle płacić... :O

Gość ja nie moge....
A bezdomni?Myślisz,że w Polsce nie ma bezdomnych??

Gość skndxnb
Bezdomni staja sie bezdomnymi ze swojej winy.

Bezdomni mają wybór: albo chlanie albo jedzenie w ośrodku

Gość skndxnb
maargaretta-ale te dzielnice ubóstwa i biedy sa tylko dlatego,ze tacy ludzie tak lubia zyc.A poza tym ci z tych dzielnic maja codziennie obiad za darmo.

Gość
bezdonmni czasem staja sie bezdomnymi bo np. dom im sie spali, albo komornik wejdzie bo straca prace i nie maja z czego rachunkow placic, nie zawsze z chlania tak samo dzieci rodzicow chclajacych czy palacych bo lepiej kupic fajki niz chcleb dziecku, tez nie maja wyboru wiec nie pierdzielcie ze z wlasnego wyboru!!! mialam taki moment w zyciu ze zylismy tylko z pensji ojca ok 1500-2000, na2 domy ( ojciec pracowal w innym miescie ), dodatkowo ja studiowalam w innym miescie. i ten uj inteligent wydajacy 200 na fajki strzelil kiedys pytaniem z czego ja mama i brat zamierzamy zrezygnowac zeby nam wszystkim zylo sie lepiej :/ wiec nie pierdzielcie ze dzieci maja cos do powiedzenia, zwlaszcza jak sa male a wydawanie takiej kasy na cokolwiek i jednoczesne jeczenie o biedzie i kryzysie to czysta hipokryzja :/

Gość skndxnb
bazienka-OK,ale dzieci biedne dostaja obiad za darmo.Taki sam obiad za darmo.Taki biedny rodzic tez dostaje obiad za darmo.I sa to obiady takei same jak i ja jem płacąc abonament stołowkowy. Nie ma głodu w Polsce,moze byc tylko niedozywienie.

Gość
tak niedozywienie tylko nie kazdy rodzic posle dziecko na obiad za darmo i nie kazdy sie zglosi ze wstydu chociazby :( chodzilo mi tylko o ten "wybor" ktory niby te dzieci maja a juz wnerwia mnie dokumentnie wydawanie milionow na rozrywke i jeczenie przez rzad ze jest kryzys to niech kurde lataja dziure budzetowa zamiast szastac

Gość ja nie moge....
To prawda.Może i nie ma głodu,nie wiem tego i nikt tak naprawde nie może tego wiedzieć,ale bieda jest,jest lryzys i bezrobocie i koncerty jakichs tam byle gwiazdek,które i tak obejrzy tylko kilka tysięcy ludzi nie są nam wcale jako narodowi potrzebne,a na pewno nie za państwowe pieniądze.Można by je było wydać na milion lepszych i pożyteczniejszych sposobów

Gość skndxnb
bazienka --nie kazdy musi jesc chleb z masłem i szynka.Sa i beda ludzie ktorzy beda jedli chleb z margaryna.Trudno.Kazdy rodzi sie w danej rodzinie i ma tak jak ma.Ja np.chciałabym jesc kawior na co dzien,jak moja znajoma,ale go nie jem w ogole.