Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia2327

Po poronieniu,czy to ciąża?

Polecane posty

Gość Kasia2327

Hej jestem tu nowa ,i proszę o pomoc, 3 maja poroniłam naturalnie i odbyło się bez zabiegu to był ok.4 tydzień. Wczoraj zrobiłam bhcg i mam 27,51 lekarka nie dała mi jednoznacznej odpowiedzi,czy to ciąża i kazała powtórzyc bete w poniedziałek,ale boje się,że do tego czasu zwariuję. Lekarka powiedziała,że mogło tak wzrosnąc dlatego,że nie byłam czyszczona i coś tam pozostało. Proszę o pomoc,czy miał ktoś podobną sytuację? Dodam,że zaraz po wyjściu ze szpitala beta spadło na 2. Pomocy...

Może być to ciąża ,moja mam zeszła w ciąże ze mną mimo że poroniła i była czyszczona więc ty tym bardziej

Gość dorcia33
Czasem tak jest,ze nie mowia,czy to ciaza nie wiem czemu.Ja mialam pozamaciczna prawdopodonbnie,bo tak mowili,a z wypisu tez nic nie wyniakalo.Tyle,ze ja mialam to cos usuwane.

pamietaj ze zawsze mozesz pojechac do szpitala. powiedziec z eporoniłas ze nie byłas czyszczona ale że bhcg masz wysokie i porobia Ci badania czy nie jest to ciąza pozamaciczna

Gość Kasia2327
Dziękuję kochane za odpowiedzi:) A bóle brzucha mam,ale są to raczej pobolewania,bo jak miesiąc temu poroniłam to wcześniej brzuch bolał mnie znacznie mocniej.