Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość essence of jksflsjdfv

pierwsza tabletka w drugi dzien okresu, bo w pierwszy...

Polecane posty

Gość essence of jksflsjdfv

... krwawienie nie wygladalo jak krwawienie, i mnie to zmylilo. Okresy mam bardzo nieregularne, czasem co dwa miesiace, czasem co miesiac, zdarza mi sie tez plamienie kilka dni przed 'prawdziwym okresem'. Wczoraj mialam lekkie plamienie, kolor raczej brunatny, brazowy, stwierdzilam, ze pewnie okres przyjdzie za pare dni, jednak to delikatne plamienie mialam dzis rano a po poludniu juz 'krew mnie zalewa' doslownie :p Czyli mozna by rzec, ze dzis mam drugi dzien cyklu... ale chce wziac tabletke pierwsza, bo nie chce czekac na kolejny okres, ktory moze przyjsc nawet za dwa miesiace. To nie zaszkodzi, prawda? Z gory dziex

Gość Conflux
nie sądzę, żeby zaszkodziło.

Gość jjjsa
a jesteś pewna że nie jesteś w ciąży??....jeżeli masz tak nie regularne cykle to pewnie masz hormony rozregulowane-czy nie warto byłoby żebyś je zbadała bo możesz zupełnie je spaprać

no dziewczyna pewnie będzie brać tabletki z powodu nieregularnych okresów. Możesz wziąć i nic się nie stanie. Ale jak weźmiesz w między 2-5 dzień cyklu to musisz się dodatkowo zabezpieczać przez kolejne 7 dni ;)

Gość essence of jskldnfvn
Dzieki dziewczyny, wzięłam dziś pierwszą, zabezpieczzać się dodatkowo będę przez najbliższy tydzien. W ciąży nie jestem. pozdr