Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bejszus

Zdjecie - prosba o pomoc w doborze fryzury

Polecane posty

Mimo ze mam 23 lata mam bardzo dziecieca urode, nie wygladam na swoj wiek. Chcialabym zmienic cos w swoim wygladzie, moze nie postarzyc sie, a wygladac nieco powazniej :) jakie uczesanie i makijaz by do mnie pasowalo? Mam raczej okragla / kwadratowa twarz, tj takie \"pucki\" :P Oto zdjecie: http://img188.imageshack.us/img188/1308/38144745.jpg

Gość abc def ghi i ciup
słabo trochę widac na tym zdjęciu...jaki masz kształt buzi, czy masz czoło wysokie, czy włosy gęste czy właśnie nie... wrzuc zdjęcie normalne, jak do legitki, bez robienia dziubków, pochylania głowy i podnoszenia włosów :|

Gość nie wierzeee
na bank masz z 15 lat, przecież to jest nierealne żebyś miała ponad 20 dziewczyno nie masz co robić?

Moze mam jeszcze dowod osobisty wstawic? czemu wy wszystkich traktujecie tak, jakby klamali :/ Mam 23 lata, wiem jak wygladam, dlatego sie pytam jak dobrac fryzure zeby wygladac powazniej :/

Gość hnjjjjjj
Kurcze ale Ty śliczna jesteś ;) Dałabym Ci góra 16 lat :p A co do zmiany to nic nie zmieniaj dziewczyno, ładną masz fryzurę i wiele dziewczyn w Twoim wieku chciałoby tak młodo wyglądać.

Gość hnjjjjjj
Zapuściłabym jedynie tylko grzywkę i zaczesała na bok na Twoim miejscu

a ja Ci powiem że to bardzo dobrze że wyglądasz znacznie młodziej! Docenisz to później - zobaczysz. Ja również mam dziecięcą twarz. Teraz mam 34 lata i nikt nie daje mi tyllu lat. Co mnie ogromnie cieszy!!!

Wiem, ze docenie to pozniej, ale poki co, gdy chce poznac jakiegos mezczyzne, to jest mi bardzo ciezko, bo mimo ze jakiemus sie nawet spodobam, to nie zaczyna rozmowy, bo daje mi wlasnie 15 - 17 lat. No a jak juz ktos sie odwazy to okazuje sie ze sam ma 17-18 :) Chce sie diametralnie zmienic, myslalam nad wypazurkowaniem wlosow i pasemkami. Mam prostownice, moge je troche podprostowac, bo ma krecone. Wlosy to jasny braz, zrobilabym nieco jasniejsze pasemka. Co o tym myslicie?

Gość faktycznie młodo wyglądasz
usuń grzywkę- odmładza cię

Gość asdfghjkhgfds
jesli chcesz jasniejsze pasemka to fryzura cie jeszcze bardziej odmlodzi

Narazie zaczesuje ja na bok i jej az tak mocno nie widac, poki urosnie to jeszcze sporo taki stan rzeczy potrwa. A co myslicie o tych pasemkach? Nie chce wyjsc pozniej jak jakis "wytrzeszcz" :)

A jak wygladaja na wlosach ciemniejsze pasemka niz naturalny kolor? Nie wygladaja sztucznie? W takim razie juz sama nie wiem co zrobic, jutro chcialabym isc do fryzjera :)

Gość faktycznie młodo wyglądasz
to idź do salonu gdzie pracują kompetentni ludzie. wtedy coś na pewno ci doradzą :) nie zauważyłem drugiego zdjęcia i nie widziałem że już ją zaczesujesz na bok. mój błąd

Wlasnie problem - mieszkam w malym miescie i jakos slabo kompetentni tu sa :P

Gość Kaarrraammmbbaa
Ciemny kolor włosów postarza, wiec moze przyciemnij jakos wlosy? (byle nie na czarno ;) )

Drugi pomysl : pofarbowac na ciemniejszy brazik niz mam , postopniowac dosc mocno na calej dlugosci, wyprostowac? ktos umie sobie wyobrazic mnie wtym? Byloby mi dobrze?

Gość znów ja
no to faktycznie może być problem z niekompetentnymi ludźmi ;) tak rób, tak jak mówisz. a po wszystkim zrób zdjęcie i się pokaż publiczności :)

Gość nic nie rób
jak cię proszę :O , masz ta piękną naturalną buzię że grzechem byłoby ją oszpecac jakimiś makijażami czy cieniowanymi włosami , ja malowac sie muszę bo twarz mam lekko niewyjściową :P ale ty to co innego , włosy tez naturalne , piękne ehhhh siedz na tyłku i nigdzie po żadnych fryzjerach nie łaz 😡