Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

=BARBIE=

===Dlaczego mnie nie lubicie===

Polecane posty

cisza jak sen..... ...pewnie przez moją inteligencję, nieprzeciętną urodę i najsexowniejszy tyłeczek na kafe:)

Pewnie nie lubią cię za twój nick, uważają, że się wywyższasz..... Z resztą wiesz z czym Barbie sie kojarzy z bardzo ładną lalą...... A lale są puste jakby nie patrzeć.......... Z resztą ja tylko się domyślam....... Jeśli urazilem - sorki......

oooo ja nieszczęśliwa, muszę się ogarnąć i zrelaksować w towarzystwie pewnego baaaaardzo interesującego .... no właśnie;)

Barbie, ty faktycznie masz zły dzień dzis. Skąd to pytanie? bo ci tylko 3 osoby odpisały w temacie? to i tak dużo;) Ja cię nie znam i w sumie ciężko mi stwierdzić, czy cię lubię, czy nie:)

za nick za podszywanie sie ,za to ze teraz udajesz ze nie wiesz dlaczego Cie nie lubią,za to że sie przejmujesz nickami,za stopkę itd

Gość jedna lepsza
niewidoczny? Mało widoczny widocznie lepszy?:-p

nie gniewam się niewidoczny, taka mam naturę,że nie potrafię się gniewać:)

Gość pierdolbarbiazsiezgarbi
bo barbi nie ma pipki

dzieki *Sami* za konstruktywną i rzeczową odpowiedź nie podszywam się od bardzo dawna

=BARBIE= nie gniewam się niewidoczny, taka mam naturę,że nie potrafię się gniewać " Optymistka i zna swoją wartość - fajna jesteś :classic_cool:

proszę Cie bardzo zmień nick jak tak bardzo zalezy Ci na akceptacji ludzi z netu,a jeśli jesteś ładna wklej fotę w stopkę,posłudz paru kobietom i już masz pozycje w necie:) pozdr

bellisima - masz rację:D każdemu kiedyś musi odbić ja odreagowuję ciężką i stresującą pracę w administracji publicznej;)

miałam kiedys foto w stopce, ale już nie chcę adres mailowy też już skasowałam - z wiadomych względów:D

niewidoczny nie pitol jakby miała inny nick to byś tu nie wlazł babiarzu:P:O

*Sami* niewidoczny nie pitol jakby miała inny nick to byś tu nie wlazł babiarzu " Ja i babiarz, dziwne - z żadną blisko nie jestem :o Chodź moze to wina tego że na kafe przebywam i dlatego bierzesz mnie za takiego 😭

dziękuję Wam za dobre rady i szczere wypowiedzi ... tylko takie cenię:) chyba utnę sobie drzemkę:)

swoją drogą skromniusi ten Twój nick "niewidoczny" a jednak całkiem rzuca sie w oczy 🖐️ :)

Do zobaczenia w nowym wcieleniu - oczywisćie jeśli zmienisz nick :) Dzięki wiesz za co 🌼 Wyśpij się ;)

=BARBIE= swoją drogą skromniusi ten Twój nick "niewidoczny" a jednak całkiem rzuca sie w oczy " Co jak co ale dla niektórych jest się niewidocznym, lub chce się takim być ;)