Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poznan

Jak sądzicie? Prosze o odpowiedź

Polecane posty

Gość Poznan

9 Maja dostałam 1 dniowa miesiaczkę, na początku kwietnia uprawiałam petting, 20 maja zrobilam jeden test, wyszła jedna kreska i druga nie wyrazna, na ulotce pisało, że trzeba potwórzyć, więc powtórzyłam, i wyszła jedna kreska, więc w ciąży nie jestem. 29 czerwca dostałam 4 dniową miesiączke, obfitą, lecz nie bolał mnie brzuch, a cały czas na niego narzekałam. Cały kwiecien i maj był dla mnie bardzo nerwowy, zerwałam z chlopakiem ktorego bardzo kochałam, i kocham nadal.Wczoraj rozpaczałam za nim, płakałam poszłam do toaletyi i zobaczyłam że dostałam kolejny okres. co sądzicie?

Gość Poznan
co? od jakiegos tygodnia zle się czuje.

oj, straszą Cię. nic Ci nie będzie. w ciąży też nie jesteś na pewno. stresowy moment w życiu mialaś, to i okres Ci zwariował. się uspokój dziewczyno, ubierz ladnie, idź na impreze i zapomnij o tamtym, a okres sam sie unormuje...

Gość Poznan
a ta miesiączka bez bólu brzucha? Na początku był, ale lekki, pozniej kicha.

bo w lecie miesiaczki sa lepiej znosne, niz w zimie. dziewczyno, sama sie nakrecasz. wszystko ok, a rozowa druga kreska to najczesciej blad w tescie.

Gość Poznan
Druga nie wyraźna kreska...

tym bardziej. jak se boisz, to zrob trzeci, po takim czasie juz bedziesz miala wynik raczej bezbledny

Gość Poznan
to ciąża jeszcze jest możliwa?Petting 1-6 kwiecien około.

dziewczyno, ale skad ja mam wiedziec, kiedy ty masz dni plodne? ciaza jest mozliwo niezaleznie, czy to 1 stycznia, czy 27 czerwca. ale ty w ciazy nie jestes. o to mozesz byc spokojna, a jak sobie bedziesz wkrecac ciaze i przejmowac sie tym chlopakiem, to na pewno okres szybko nie bedzie wygladal tak, jak zwykle

czasami się zdarzają plamienia. stres, zła dieta, trudne przeżycia powodują, że organizm nie jest regularny. jezeli nie masz pewności co do testów i nie chcesz mieć wiecej stresa - idz do lekarza....