Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cleoblack

jaki makijaz do granatowej sukienki ?

Polecane posty

Gość cleoblack

widzialam watek z sukienka chabrowa, ale nie bede sie wcinac w niego autorce ze swoim pytaniem :) wiec ja posiadam sukienge granatowa, do ktorej mam czerwone dodatki, jaki kolor cieni do oczu najlepiej bedzie pasowal??

Gość smokie eye
granatowo czarne...moze ze zlotymi drobinkami

Gość cleoblack
a szary?

Gość cleoblack
hallo

Gość przeciez makijaz dobierasz
glownie do kolorytu skory, oczu, wlosow, z tego co ci pasuje do typu urody dobierasz to co ci pasuje do kreacji jak nie wiemy jak wygladasz to jak mamy ci doradzic cos sensownego?

Gość cleoblack
pytanie brzmialo "jaki makijaz do granatowej sukienki?" wiec pomin swoje madrosci i ustosunkuj sie do niego, gdybym zapytala jaki makijaz pasuje do mojej urody zapewne wkleilabym swoje zdjecie

Gość aleś mądra autorko
owszem, pytanie było takie, ale osoba powyżej bardzo dobrze Ci powiedziała, że makijaż dobiera się również do karnacji, koloru oczu, włosów itd. :O Więc zamiast się wymądrzać wystarczyło powiedzieć jak mniej więcej wyglądasz. A zachowujesz się jakbyś wszystkie mądrości świata posiadła :O

Gość jaaaaaaaaaaaaaa
lącze w makijazu oczu granat z różem

Gość cleoblack
taka madra jestem bo pytanie jest PROSTE i dziekuje wszystkim ktorzy potrafili na nie odpowiedziec, a napisalam gdzies ze to makijaz dla mnie?

Gość przeciez makijaz dobierasz
a na przyklad zielony:P bardzo ladnie wyglada do granatowego ale niektore kobiety wygladaja w takim jak zmory:P a co za roznica czy dla ciebie czy dla kogos innego-bedzie to dalej konkretna osoba z konkretnymi potrzebami kolorystycznymi...

błagam tylko nie cienie w kolorze sukienki to wygląda okropnie! (choć granat jeszcze nie będzie tak się rzucał w oczy.) jeśli dobrze ci w brązach to może być brąz, róż. ja zawsze wybieram makijaż dobrany do mojej cery, włosów i oczu a także nastroju dopiero na ostatnim miejscu do ciuchów.

Gość cleoblack
dobra koncze juz ten topic! bo to nie ma sensu.